ŞEHİTKAMİL'DE "BAL" TADINDA GALİBİYET

ELAZIĞ’A 3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ

Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda Kilis Belediyespor Kulübünü ağırlayan yeşil – siyahlı Gaziantep temsilcisi kıran kırana geçen maçta, galibiyeti 78. dakikada Abdullah Bilben’in gölüyle kaptı. Mücadelenin ilk 45 dakikasında iki takımda sahada sergiledikleri kontrollü ve dengeli futbolla sessizliği bozmadı. Yeşil – siyahlı kramponlar,  78. dakikada gelen tek golle, mücadele sonunda sahadan mutlu ayrılan taraf oldular. 

Müsabakanın ardından değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediyespor’un teknik patronu Memik Vurucu ; “Zor bir maçtan önemli bir galibiyetle ayrıldık. Bundan sonra ligde kalan maçlarımızın tamamında üç puan hedefliyoruz. Önümüzdeki hafta deplasmanda Elazığ İl Özel İdare maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından mutlak üç puan hedefi ile hazırlanacağız” dedi.

SONUÇLAR MEMNUNİYET VERİCİ

Kilis Belediyespor,  Maçında elde edilen üç puanın kendileri adına çok önemli olduğunu belirten Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız,  “BAL Liginde özellikle ikinci devrenin başlaması ile kıran kırana geçen mücadelelere tanıklık ediyoruz. Futbol kalitesinin ve seyir zevkinin yüksek olduğu bir grupta mücadelemiz sürüyor. Tüm müsabakalarda nerdeyse hakemlerimizin son düdüğüne kadar skorları ve sonuçları tahmin etmek çok güç ancak biz her maça kazanmak için çıkıyoruz” dedi