ŞEHİTKAMİL'DE BUDANAN AĞAÇLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YAKACAK OLDU

600 TON ODUN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILDI

Ağaçların gelişimini kuvvetlendirip sağlıklı yetişmesi için yapılan ağaç budama işleri ilçenin birçok yerinde aralıksız olarak devam ediyor. Yol kenarlarında, park ve bahçelerde, tüm yeşil alanlarda kurumuş, tehlike arz eden ve budanması gereken ağaç dalları titiz bir çalışmayla budanıyor. Uzun ve soğuk geçen kış şartlarında, ihtiyaç sahibi vatandaşların kömürün yanı sıra odun bulmakta zorluk çekmemesi için Şehitkamil Belediyesi toplam 600 ton odunu ailelere yakacak olarak dağıtarak ısınma sorununa çözüm getirmiş oluyor.

UZUN VE SERT GEÇEN KIŞ AYLARINDA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLDUK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı budama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu yaptığı açıklamada; “Tüm parklarımızda mevsimlik olarak budama çalışmaları devam ediyor. Bunun yanı sıra Dülük Tabiat Parkı ve Tugay Bölgesinin de budanmasını yapıyoruz. Geçen sene ve bu sene çıkan 600 ton odun 25 kiloluk çuvallarla ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Bu sene de bildiğiniz gibi kış çok sert ve uzun geçti. Bizde Şehitkamil Belediyesi olarak kömür ihtiyacını karşılayamayan vatandaşlarımıza odun yardımı yaparak destek verdik. Hem ağaçların gelişmesi adına hem de buradan çıkan odunların değerlendirilmesi adına bereketli bir çalışma. Parklarımızın daha nitelikli olması adına diğer taraftan da ekonomiye kazandırılması adına çalışmaları yerinde görmeye geldim. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.