ŞEHİTKAMİL'DE HANIMLARIN SPOR TUTKUSU BÜYÜYOR

ŞEHİTKAMİL’DE ÇALIŞAN BAYANLAR İÇİN ÖZEL SEANSLAR DEVAM EDİYOR

Çocuk, genç ve yaşlı demeden 7’den 70’e herkese spor alışkanlıkları kazandırabilmek için Şehitkamil Belediyesi tarafından hizmete açılan spor merkezlerinde bayanlar, sağlıklı, modern ve standartlara uygun mekanlarda spor yaparak sosyalleşiyor. Şehitkamil Belediyesi’nin ücretsiz olarak hizmet verdiği spor salonunda fitness, step, aerobik, pilates kurslarında çalışan bayanlarda unutulmuyor. Gün içerisinde yoğun iş temposu nedeniyle spor yapma imkanı bulamayan bayanların mesai saatleri sonrasında günün yoğunluğunu ve stresini spor merkezlerinde atıyorlar.

HANIMLARDAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Bayan Spor Merkezinde pilates kursundan faydalanan kursiyerlerden Nurten Göymen, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “Hanımlar Lokali Bayan Spor Merkezinde spor yapmaya başlamadan önce bel ve boyun fıtığından dolayı ağrılarım bana ciddi problemler yaşatıyordu. Günlük yaşantım da olumsuz yönde etkileniyordu. Doktorum bana spor yapmamı tavsiye etmişti. Bu tavsiye üzerine, Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokalinde spor yapmaya başladım. Hocamız sağ olsun bel fıtığı, boyun fıtığı ve sinir sıkışması gibi sağlık problemi olan bayanlar için özel bir program uyguladı. Üç aylık bir dönemin ardından tedavi sürecimizin olumlu seyir ettiğini ve ağrılarımda ciddi bir hafifleme olduğunu hissettim. Tüm bunların yanı sıra bir ev sıcaklığındaki sosyal tesisimizde sosyalleşebilmenin farklı branşlarda eğitim alabilmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu tesisi kazandıran ve sosyal yaşantımızı farklılaştıran Şehitkamil Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.