ŞEHİTKAMİL'DE MESNEVİ SOHBETLERİ ÜÇÜNCÜ KEZ DÜZENLENDİ

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen ‘Mesnevi Sohbetleri’ programına, çok sayıda vatandaş katıldı. Araştırmacı Yazar ve Mesnevihan Mehmet Fatih Çıtlak, yaklaşık bir buçuk saat süren programda Mesnevi hakkında geniş bilgiler vererek Allah’ın insanlara bahşettiği sonsuz nimetlerden bahsetti. Çıtlak beyitlerin tercümeleri ile sohbetlerini sürdürdü.

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen programdan çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar “Belediyemiz sürekli bu tür sosyal ve kültürel programların düzenlenmesi memnuniyet verici. Özellikle dini sohbet programlarının yapılması bizleri gerçekten çok memnun ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, bu programları düzenlediği için teşekkür ediyor ve bu gibi programların sürekli olarak düzenlenmesini istiyoruz” dediler.