ŞEHİTKAMİL'DE RAMAZAN GECELERİ BİR BAŞKA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Geceye katılanlar arasında Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel de vardı.
Seyircilerin de katıldığı çocuk oyun gösterileri ile başlayan Şenlikler, Birbirinden güzel ilahilerin seslendirildiği tasavvuf müziği konseri ile devam etti.

Başkan Fadıloğlu; “Bizler Halkımızın Hizmetkârıyız”

Gecede kısa bir konuşma yapan Başkan Fadıloğlu; “Bizler bu göreve talip olurken aynı zamanda halkın hizmetkarlığına da talip olduk. Faaliyetlerimize sizlerin istekleri yön verecektir. Bu dönem tabiri caizse sizleri şenliğe değil, şenliği sizlerin ayağına getirdik. 15 Gün süren şenliklerimiz her gün farklı bir mahallede gerçekleşiyor” dedi.

Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu; “Sizler istiyorsunuz Başkanlarımız Yapıyor”

Daha sonra söz alan Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise; “Sizler istiyorsunuz başkanımız yapıyor. Bu parktaki çalışmaları görünce çok mutlu oldum çünkü vatandaşlarımızın istedikleri gibi daha güzel bir park haline gelmiş. Sadece şenlikleri değil bütün hizmetleri halkın ayağına kadar getiren başkanımıza ben de teşekkür etmek istiyorum.” Şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Cuma Güzel; “Halkımız için Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Şenliğe katılan Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel de; “Buradaki bu güzel ortamı görünce insan gerçekten çok mutlu oluyor. Bu hizmetlere imza atan başkanımızı kutluyorum. Bizler halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Bu hizmet yarışı daima sürecek” dedi.
Şenliğin sonunda sahneye davet edilen çocuklar ile berber okunan tasavvuf ilahileri ise gece için güzel bir final oldu.