ŞEHİTKAMİL'DE YAPILAN PROJELER SİSTEMLİ ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ

MİLLETVEKİLİ MAZICIOĞLU GAZİAKENT ÖRNEK DAİRELERİ GEZDİ

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazikent Mahallesinde yapımı devam eden 660 dairelik toplu konut alanlarını inceleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan dairelerle ilgili bilgiler aldı.  Örnek daireleri gezen ve dairelere hayran kalan Milletvekili Mazıcıoğlu; “Başkanımız yine farklılığını göstererek güzel bir işe imza atmış” dedi.

 

GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN BAŞKAN FADILOĞLU’NU KUTLUYORUM

Dairelere hayran kaldığını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu; “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Gazikent bölgemizde yapılan toplu konut alanını birlikte dolaştık. Kalite olarak çok güzel daireler olmuş. Çok güzel bir işçilik yapmışlar, burada toplam 660 konut bulunuyor ve artık belediyelerimiz vatandaşımızın konut ihtiyacını da karşılamak için iş başındalar. 3 oda 1 salon 165 metrekare civarında inanılmaz ve güzel evler yapıyorlar ve halkımızın, refahı ve mutlu yaşamları için, güzel bir üretim yapmışlar. Şehitkamil Belediyemizi yapmış olduğu kaliteli binalardan dolayı tebrik ediyorum. Ben temel süresini de sorduğumda 1 yıl içerisinde bitecek şekilde planlanmış ve biz mevcut örnek dairede bulunuyoruz. Bu makamlar hepsi gelip geçici, ama önemli olan bizler bu makamdan ayrıldığımızda kullanan kişilerin ‘Allah razı olsun’ demeleridir. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ileri görüşlü olduğu için binalara cepheden bakıldığında, kasabıydı, manavıydı, marketiydi, her şeyi düşünülerek projelendirilmiş. Yani masa başında otursan da bu 4 seneler geçiyor, ama Allah razı olsun Rıdvan Fadıloğlu Başkanımız gecesini gündüzüne katarak, her dakikasında vatandaşa ne yaparsak daha iyi bir hizmet sunarız, vatandaşın nasıl güzel bir şekilde yaşamasını sağlarız diye sürekli çalışıyor. Ben bu ilin Milletvekili olarak emeği geçen, gecesini gündüzüne katıp halkımız için çalışmalar yapan Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu kutluyorum ”dedi.

 

PROJELERDE KALİTEYİ ÖN PLANDA TUTMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ

Projelerde kaliteye önem verdiklerinin altını çizen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben öncelikle Milletvekilimize çok çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları fırsatlar dahilinde yaptığımız projeleri yerinde inceleme imkanımız oluyor. Onlarında fikirlerinden faydalanabilmek yapılan projeleri yerinde görmek adına sağ olsunlar bize zaman ayırıyorlar. Şuanda projelerde emeği geçen proje aşamasından imalat safhasında, taşeron firmasında müteahhit firmasında her kademede görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Eğer ortaya çıkmış bir ürün varsa, bu Belediye başkanının bir başına yapmış olduğu bir faaliyet değildir, her kademesinde emeği olan arkadaşlarımızın emeği sayesinde oluyor. Sayın Milletvekilimizin de bahsettiği gibi vatandaşımız her şeyin en iyisine layık. Kendi nefsimizin istemediğini vatandaşımız içinde istememiz doğru değil. Onun için yapılan projelerde kaliteyi ön planda tutmaya gayret gösteriyoruz. İmkânlarımızı zorlayarak, en iyi nitelikli projeleri onlara sunmaya çalışıyoruz. Milletimizin teveccühü sayesinde bu makamlarda hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Hizmet yaptığımız bu dönem içerisindeki projeler hakikaten milletimizin beklentisi olan projelerdi. Bizim tek isteğimiz onların hayır duasını almak. İnşallah onların da hayır duasını alabilmişsek, ne mutlu bizedir” diye konuştu.