ŞEHİTKAMİL'DEN MİNİK BERAT'A SÜRPRİZ

Engelli vatandaşları hayata bağlamak ve yaşam standartlarını iyileştirme adına her engelli bireye ulaşmaya çalışan Şehitkamil Belediyesi, engelli vatandaşları hayata bağlamaya ve yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, son olarak Gazikent Mahallesi’nde ikamet eden Kenan ve Melike Demirkıran çiftinin doğuştan engelli oğlu 6 yaşındaki Berat Demirkıran’ı evinde ziyaret ederek, yanlarında getirdikleri tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan minik Berat, babasının desteğiyle tekerlekli sandalyesine binerek, ilk turunu evin içinde attı.

OĞLUM ARTIK İSTEDİĞİ GİBİ DIŞARIYA ÇIKIP GEZİP DOLAŞABİLECEK

Oğlunun mutluluğuna ortak olan baba Kenan Demirkıran, “Oğlum doğum esnasında beyine oksijen gitmediği için bedensel engelli kaldı. Oğlum şu an 6 yaşında ve bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı vardı. Maddi durumumuz yeterli olmadığı için tekerlekli sandalye alamıyorduk. Bundan dolayı hem biz hem de oğlum çok üzülüyordu. Şehitkamil Belediyemizin engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ettiğini duyduk ve biz de başvurduk. Allah razı olsun Belediye Başkanımızdan. Bizim bu ihtiyacımızı giderdiler. Bugün de arkadaşlar, oğluma ve bize büyük bir sürpriz yaparak, oğlumun çok istediği tekerlekli sandalyeyi erkenden getirdiler. Şimdi oğlum artık istediği gibi dışarıya çıkıp gezip dolaşabilecek. Bize bu mutluluğu yaşatan Başkanımıza ve arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.