ŞEHİTKAMİL'DEN SPOR TURİZMİNE BÜYÜK DESTEK

ŞAMPİYONALAR ŞEHRİN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR

‘365 Gün Herkes İçin Spor’ politikasıyla yıl içerisinde birbirinden farklı bölgesel ve ulusal sportif organizasyonlara başarıyla imza atan Şehitkamil Belediyesi’nde etkinlikler hız kesemden devam ediyor. Son olarak 58 farklı ilden 101 spor kulübü ve 385 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Yüzme Federasyonu Olimpik Kulaçlar Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Şehitkamil Belediyesi’nin spora ve sporcuya büyük önem veren Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı’nın en prestijli organizasyonlarından biri olan Olimpik Kulaçlar Türkiye Şampiyonası organizasyonuyla ilgili yaptığı değerlendirmede bölgesel, ulusal ve uluslararası platformda düzenlenen sportif organizasyonların şehrin ekonomisine büyük katkı sağladığını belirtti.

 

AMACIMIZ DAHA YAŞANABİLİR ŞEHİTKAMİL’İ İNŞA ETMEK

Olimpik Kulaçlar Türkiye Şampiyonası’nda katılımcı kulüplerin sporcu, antrenör ve idarecileriyle yakından ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şampiyonayla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Olimpik Kulaçlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Türkiye genelindeki 58 vilayetten 101 takım ve 385 sporcuyu Gaziantep’te ağırladık. Her zaman söylediğimiz bir şey vardı. Gaziantep; çekim merkezi, kongre merkezi, kültür merkezi ama spor merkezi de olacak demiştik. Allah’a şükür, Alleben Yüzme Havuzu yapılalı 5 yıl oldu. Bu süreç içerisinde daha önce de ulusal müsabakalar alınmıştı. Son olarak Türkiye Şampiyonası’nın yapılması ayrı bir güzellik” şeklinde konuştu.

 

ŞEHİTKAMİL’DE 4 MEVSİM SPOR 4 MEVSİM ORGANİZASYON

İşbirliklerinin ve uyumlu ekip çalışmasının önemine işaret eden Başkan Fadıloğlu, “Düzenlenen tüm organizasyonlar bir ekip işi. En alt kademesinden en üst kademesine kadar şehrin içerisindeki tüm dinamikleri harekete geçirerek birlikte hareket ediyoruz. Bugün ilimizde böylesine önemli bir organizasyonun düzenlenmesi bu başarılı ekip çalışmasının neticesinde ortaya çıktı. Ben, böylesine önemli bir organizasyonda bize inanıp, güvenerek belediyemizi paydaş bir kurum olarak belirleyen Türkiye Yüzme Federasyonu’na bu vesileyle teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyesi’nde spor ve sporcuya olan destek sürecek. Yılın dört mevsimi sportif organizasyonlarla şampiyonlarla yarışma faaliyetleriyle sporcu kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.