ŞEHİTKAMİL DEPLASMANDA KAYBETMİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


KONTROLLÜ FUTBOL 3 PUAN’I GETİRDİ

Geçtiğimiz hafta Elazığ Yurtbaşı Belediyespor deplasmanından üç puanla dönen yeşil –siyahlı ekip ligdeki ikinci deplasman maçından da eli boş dönmedi. Maç boyunca top kontrolünü elden bırakmayan Gaziantep temsilcisi baskılı oyununun meyvesini dakikalar 60’ı gösterdiğinde Murat Paslıyer’in ayağından gelen golle aldı, Skor üstünlüğünü elde ettikten sonra kontrollü futbolu elinden bırakmayan ve kontra ataklarla rakibinin üstüne giden Şehitkamil Belediyespor 85. dakikada rakibinin on kişi kalması ile rahatladı ve maçın hakemi Mustafa Ayçelik’in son düdüğü ile sahadan gülerek ayrılan taraf oldu.

YÖNETİMİMİZİN BÜYÜK DESTEĞİNİ HİSSEDİYORUZ

Haftayı galibiyetle kapatan yeşil - siyahlı ekibin teknik patronu Memik Vurucu maç sonrası yaptığı açıklamada; “ Sezonun henüz başındayız, takdir edileceği üzere yorum yapmak için henüz çok erken ancak iyi bir futbolla üst üste iki deplasmandan çıkarttığımız 6 puan motivasyonumuzu artırdı galibiyete elbette ki sevineceğiz ancak vereceğimiz bir günlük dinlenmenin ardından tüm düşüncemiz ligde kalan maçlarımız olacak dedi. Vurucu; “BAL liginde takım sayısının 15’e yapılacak maç sayısının 28 çıkmasıyla birlikte rekabetin üst düzeye çıktığını bu atmosferde ligin başından bu yana kulüp yöneticilerinin teknik ekibini ve futbolcularını antrenmanlardan, deplasmanlara kadar hiçbir ortamda yalnız bırakmadıklarını ifade ederek kendilerine verilen destek ve ilgiden dolayı yeşil- siyahlı ekibe gönül veren herkese teşekkür etti. 

BAŞARININ ADRESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Osmaniye Kadirlispor Kulübü ile yaptıkları maçın ardından açıklama yapan Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “ Galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ligin henüz başında ve takım olarak uyum sürecindeyiz buna rağmen iki deplasmandan çıkan 6 puan bizlere büyük moral verdi şimdi hedefimiz ise kendi taraftarımız önünde galip gelmek.

Yıldız; “ Şehitkamil Belediyespor Kulübü çatısı altında faaliyetlerine devam eden tüm branşlarda başarıdan başarıya koştuklarını bundan sonraki süreçte de Şehitkamil elde etmiş olduğu bu marka değerini kaybetmemek adına çalışmalarına hız kesmeden devam edecekleri belirtti.