ŞEHİTKAMİL EL BECERİ KURSLARINDA AÇILIŞ SEVİNCİ

SOSYAL TESİSLERDE SERGİ HEYACANI

Şehitkamil belediyesi sosyal tesisler bünyesinde eğitim gören kursiyerler her yıl olduğu gibi bu yılda bir yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserlerini bulundukları sosyal tesislerde sergilediler. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sırasıyla Mevlana Aile Merkezi, Karacaoğlan Aile Merkezi, Eyüpsultan Aile Merkezi, Nurtepe Aile Merkezi, Dülükbaba Aile Merkezi ve Münifpaşa Aile Merkezindeki birbirinden güzel eserleri görücüye çıkaran ev hanımlarını kutladı.

 BAYANLAR KENDİLERİNİ AŞTILAR

Birbirinden farklı ve güzel eserlerin bulunduğu sergide hanımlar Antep işi, tel kırma, iğne oyası gibi eserlerini sergilerken genç kızlar ise bir yıl boyunca büyük emekler vererek yaptıkları çeyiz setlerini sergiye çıkardılar. İğneden ipliğe çok ince düşünülerek yapılan eserler Başkan Fadıloğlu ve sergiyi gezen vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Özellikle geçtiğimiz yıllarla kıyaslandığında Şehitkamil Belediyesi sosyal tesislerinden faydalanan kursiyerlerin yaptıkları işte uzmanlaştıkları da görüldü.

 SOSYAL TESİSLER BİZLER İÇİN BULUNMAZ FIRSAT

 Bir yıl boyunca çalıştıkları ürünlerinin meyvelerini açılışta alan kursiyerler; “ Burada bir yıl boyunca büyük emekler vererek bu güne hazırlandık. Sağ olsun buradaki hocalarımız bizlerle çok ilgilendi. Burada kullandığımız tüm malzemeleri Belediyemiz bize ücretsiz vererek bizlere büyük katkıda bulundu. Yapmış olduğumuz ürünler insanlar tarafından beğeniliyor ve talep görüyor. Bizde bu sayede aile bütçemize katkıda bulunmuş oluyoruz. Boş vakitlerimizi burada geçirerek meslek ediniyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bu tesisleri yaparak bizlere çok büyük hizmet etmiş oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dediler.