ŞEHİTKAMİL FUTBOL AKADEMİSİ DÜNYA DEVLERİYLE BULUŞUYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


DÜNYANIN TÜM ÜLKELERİNDE ORTAK DİL FUTBOL 

 

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Teknik Sorumlusu Necmi Karaoğlan; “Bu yıl 3. Kez düzenlenen Uluslar Arası Vodafone Futbol Şenliğine,  futbol akdemimizde eğitim gören sporcular içerisinde yeteneklerine göre tespit ettiğimiz 10-12 ve 12-14 yaş grubu kategorilerinde ki 30 futbolcu ile katılıyoruz. Sporcularımız bu şenlikte öğrendikleri temel futbol bilgilerini dünyanın birçok bölgesinden futbol şenliğine katılan teknik adamların önünde sergileyebilme fırsatı bulacak. Ayrıca genç kramponlarımız tüm Dünya da 7’den 70’e herkesin keyif alarak izlediği ve oynadığı, futbolun ortak dili sayesinde birçok ilin ve ülkenin sporcuları ile kaynaşma fırsatı bularak büyük bir kültürel etkileşim meydana gelmesini sağlayacaklar” dedi.

 

 

BİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLERDİR

 

Sportif faaliyet olarak Şehitkamil adına bir çok başarılara imza atıldığını belirten Başkan Fadıloğlu; “Spora ve sporcuya verdiğimiz destek her zaman devam edecektir. Futbol Akademisinde görev alan sporcularımız birçok başarıya imza attılar. Şimdi de Şehitkamil İlçemizi ve ilimiz temsil etmek için Kuşadası’nda ki Türkiye ve Dünya’dan seçkin kulüplerin katıldığı turnuvada boy gösterecekler. Sporcularımızın Fair Play çerçevesinde güzel bir turnuva geçirmelerini ve başarılı olmalarını temenni ediyorum” dedi.

 

FUTBOL ŞENLİĞİ DÜNYA KARMASI VE ALLS STAR MAÇI İLE SON BULACAK

 

Almanya, Belçika,  Gürcistan, Irak gibi birçok dünya ülkesinin yer aldığı uluslararası futbol şenliğinde, Türkiye’nin Beşiktaş, Kocaeli, İzmir Karşıyaka ve Ankaragücü gibi köklü futbol ekiplerinin alt yapıları da organizasyona renk katıyor.  Şampiyona Temsilcimiz Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi sporcularının da yer alacağı Dünya Karması ve ALLS STAR maçı ile sona erecek.