ŞEHİTKAMİL FUTBOL AKDEMİSİ GÜNDÜZ TEKİN ONAY FUTBOL FESTİVALİNDE

HER YIL YÜZLERCE ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR

Her yıl yüzlerce Öğrencinin eğitim gördüğü Şehitkamil Futbol Akademisinin küçük kramponları sadece yeşil sahalarda futbol eğitimi almakla kalmıyor, ulusal ve uluslararası arenada düzenlenen bir çok sosyal ve sportif etkinlikle futbolun kültüre ve eğlenceye açılan kapılarından rahatça geçme fırsatı buluyorlar.

KEYİFLİ UĞURLAMA

12- 16 Temmuz 2012 tarihlerinde Kıbrıs, Türkiye ve Avrupa’nın birçok farklı ülkesinden temsilcilerin katılacağı 5. Uluslar Arası Gündüz Tekin Onay Futbol Festivaline katılmak üzere yola çıkan yeşil – siyahlı ekibi Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Uğurladı.  Uğurlama töreni esnasında futbol akademisinde eğitim gören Kerkük Türemeni öğrenciler yörelerine ait söyledikleri Kerkük Halk Türküleri ile kafiliye keyifli anlar yaşattılar. Kıbrıs’ta yapılacak futbol festivaline katılacak Küçük kramponlarla bir süre sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tüm sporculara başarılar dileğinde bulundu.