ŞEHİTKAMİL FUTBOL TAKIMI U19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ZORLU RAKİPLERLE KARŞILAŞACAKLAR

Şehitkamil Belediyespor Kulübü U 19 futbol Takımı 03- 06 Mayıs 2012 tarihlerinde Hatay İlinde gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek. 2011- 2012 İl şampiyonasında yaptığı 18 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak sezonu başarıyla tamamlayan yeşil siyahlı ekip Türkiye Şampiyonasının 1. Tur ayağında Adana, Osmaniye, Mersin, Kahramanmaraş ve Hatay ekipleriyle karşı karşıya gelecek.

HEDEMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2. KADEME MAÇLARINI OYNAYABİLMEK

Şehitkamil Belediyespor Kulübü U 19 Futbol Takımı Teknik Direktörü Taner Özaykut; “U 19 Futbol takımımız 2011- 2012 futbol sezonunda gerek oynadığı futbol gerek elde ettiği sonuçlarla bizleri mutlu etti, bundan sonraki süreçte ilk hedefimiz 03-06 Mayıs 2012 tarihlerinde Hatay ilinde düzenlenecek 1. Tur Türkiye şampiyonasında final kalarak ilimizi 2.Tur Türkiye Şampiyonasında başarıyla temsil etmek olacak” dedi.

ŞAMPİYONANIN FAVORİ EKİPLERİ ARASINDAYIZ

U 19 Futbol takımı kafilesinin Uğurlama törenine katılan Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “ Ekibimize olan güvenimiz tam futbolcularımız ve teknik ekibimiz başarıya kenetlenmiş durumdalar. Şehitkamil Belediyespor Kulübü 2011- 2012 sezonunda bir çok ferdi branş ve takım sporlarında ilimizi bölge ve Türkiye Şampiyonlarında başarıyla temsil etti. Elbette ki kulüp olarak elde edilen başarılar bizler için büyük bir mutluluk kaynağı oluyor ancak bu tip şampiyonalarda şehrimizin ismini zirveye taşımak bizler için ayrı bir gurur ve övünç kaynağıdır” dedi. Yıldız yolculuk öncesi takım kaptanı Oktay Altınparmak’a takım adına çiçek takdim etti.