ŞEHİTKAMİL GENÇLER LİGİNE 100'Ü GÜLEREK BAŞLADI

Önceki gün Mehmet Akif Ersoy Spor kulübü ile karşı karşıya gelen yeşil siyahlı ekip salondan 110 – 14’lük dev bir farkla galip ayrılmasını bildi. Birinci periyot’ta 25 ikinci periyotta 35 üçüncü ve dördüncü periyotta ise rakip takımın çemberine 50 sayı bırakan genç dev adamlar, Şehitkamil Belediyespor basketbol şubesine tarihinin en farklı galibiyetini yaşattı. Yeşil siyahlı ekipte 26’sayı, 15 asist ve 20 riband ile oynayan Muhammet Emre Akay başarılı performansı ile parmak ısırttı.

Almış oldukları farklı galibiyetin yanı sıra sporcularının göstermiş olduğu performans ve kazanma isteğinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediyespor Kulübü İdari Menajeri Metin Alati; “Genç erkekler kategorisinde hedefimiz il şampiyonu olarak, ilimizi grup şampiyonlarında başarı ile temsil etmek. 22 Aralık tarihinde BAKO spor kulübü ile oynayacağımız müsabakaya tüm basketbol severleri davet ediyorum” dedi.