ŞEHİTKAMİL GENÇLİK KUPASINDA 252 DEV ADAM SAHAYA ÇIKIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


SPORCULAR VE OKULLAR ÖDÜLLENDİRLECEK

Şehitkamil Belediyesi, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği basketbol kupası sonucunda 1.olan okulu Akıllı tahta ve projeksiyon cihazıyla 2. olan okulu masa üstü bilgisayarla 3. olan okulu ise lazer yazıcı ile ödüllendirecek. Ayrıca turnuvaya katılan tüm sporcu ve antrenörlere turnuvanın anısını yaşatmak üzere katılım belgesi ve tişört verilecek. 

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HER ZAMAN YANIMIZDA 

Şehitkamil Belediyesi Basketbol Gençlik Kupası fikstür çekimi esnasında turnuvanın teknik konularını katılımcı idareci ve antrenörlerine anlatan Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi yardımcısı ve Federasyon teknik komiseri Özcan Koyunoğlu; “ Şehitkamil Belediyesi kulüpler bazında yaptığı işlerle ve şampiyonlara yaptığı sponsorlukla her zaman yanımızda oldu. Geçtiğimiz haftalarda ilimizde gerçekleştirilen Anadolu kupasında bir temsilcimizin olması ve yine aynı şampiyonanın ana sponsorunun Şehitkamil Belediyesi olması bizleri gururlandırdı. Şehitkamil Belediyemiz yine önümüzdeki günlerde ilimizde düzenlenecek ve Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, gibi köklü basketbol ekiplerinin katılacağı Türkiye Şampiyonasının da sponsorları arasında. Ben bu vesile ile şahsım ve basketbol il temsilciğimiz adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve kıymetli ekibine teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi

 

SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyecekleri Basketbol Gençlik Kupasına olan katılımın kendilerini mutlu ettiğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu “Bizler sporun ve sporcularımızın her zaman yanındayız. Böylesine anlamlı bir turnuvada, idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve gençlerimizin spora olan ilgilerini görmek bizleri çok mutlu etti” dedi.  Başkan Fadıloğlu 7-12 Mayıs 2012 tarihlerinde Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde düzenlenecek Basketbol Gençlik Kupası müsabakalarına tüm basketbol severleri davet etti.