ŞEHİTKAMİL GRUP ŞAMPİYONASINDA İLİMİZİ TEMSİL EDECEK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BÖLGE ŞAMPİYONASINDA ŞEHİTKAMİL'İN ADINI GURURLA DUYURACAĞIZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliğinin ortak organizasyonunda 10-11 Mart 2012 tarihlerinde ilimiz Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen il yarışmalarında, geleneksel düzenlemesiz dalda gençler ve büyükler kategorilerinde gösterdikleri mükemmel performansla çifte şampiyonluk sevinci yaşayan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Halkoyunları Topluluğu oyuncuları bölge şampiyonasında da başarılı bir oyun sergileyerek bölge şampiyonu olmak istediklerini belirtiler. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Halkoyunları Topluluğunun deneyimli oyuncusu Mehmet Emin Çelik; Topluluk adına yaptığı konuşmada  "Bölge şampiyonasında Gaziantep’in kültürünü yöresel ezgilerle birleştirerek folklor severlerin beğenisine sunacaklarını,  il şampiyonası hazırlık sürecinden bu yana bir gün dahi kaybetmeksizin sıkı bir programla şampiyonaya hazırlandıklarını, amaçlarının Şehitkamil’in ismini bölge genelinde gururla taşımak ve duyurmak olduğunu belirtti. 

 

 ÇEKİŞMELİ BİR TURNUVA BİZİ BEKLİYOR 

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Halkoyunları topluluğu antrenörü Sait Koca; İl şampiyonasında elde ettiğimiz şampiyonlukların sevinciyle birlikte bölgede ilimizi temsil edecek olmanın heyecanı ve gururunu bir arada yaşıyoruz.  8 ilin halkoyunları topluluklarının katıldığı grup şampiyonasında zorlu ve idealı ekiplerle karşı karşıya geleceğiz. Ümit ediyorum ki ilimizde yakaladığımız başarıyı, bölge şampiyonasında da tekrarlarız. Çalışmalar boyunca bizlere desteğini bir an olsun esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve emeği geçen, kendilerine destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

BÖLGE ŞAMPİYONLUĞUNA İNANCIMIZ TAM

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; "Halkoyunları ekiplerinin il şampiyonu olmasının ardından,  bölge şampiyonası sürecinin ara verilmeksizin başladığını,  iki şampiyona arasında kısa bir zaman olmasına rağmen gerek gençler gerek büyükler kategorilerinde şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ifade etti. Yıldız;  her iki kategoride de şampiyonluğa olan inançlarının tam olduğunu sözlerine ekledi.