ŞEHİTKAMİL GÜCÜNÜ DÜNYAYA GÖSTERDİ

ŞAMPİYONLAR KULÜBÜ ŞEHİTKAMİL
Bünyesinde yetiştirdiği sporcuların Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında elde ettiği dereceleriyle adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyespor Kulübü yeni sezonda da adeta başarıya doymuyor. Bilek güreşi branşında dünya çapında adeta bir marka kulüp haline gelen yeşil siyahlılar son dünya şampiyonasından madalyasız dönmedi. Yeşil siyahlı kulübün kariyerinde birçok Avrupa ve Dünya derecesi bulunan Milli Bilek Güreşi Yakup Cin Sağ kol dünya üçüncülüğü elde ederken, kulübün kendi alt yapısından yetiştirdiği Yasin Urhun ise sağ kolda Dünya ikinciliği sol kolda dünya dördüncülüğü elde ederek Türk’ün gücünü adeta dünyaya duyurmuş oldu.

AL YILDIZLI BAYRAĞIMIZI GURULA DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ34. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasından sporcuları Yakup Cin ve Yasin Urhun’un madalyalarla dönmüş olmalarından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Sporcularımızı dünya şampiyonasına gönderirken en önemli hedefimiz Brezilyada al yıldızlı bayrağımızı göndere çektirip istiklal marşımızı okutabilmekti çok şükür sporcularımız elde ettikleri derecelerle bunu başarabildiler bu değerli başarının elde edilmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum dedi. Fadıloğlu şampiyona esnasında ciddi bir sakatlık geçirerek yarışmalardan çekilmek zorunda kalan ve kariyerinde 7 Avrupa 6 Dünya şampiyonluğu bulunan Milli Bilek Güreşi Mustafa Dinleyici’ye ise geçmiş olsun dileklerini iletti.