ŞEHİTKAMİL HALKOYUNLARI EKİBİ İSTANBUL'A GİTTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


HALKOYUNLARI EKİBİ GÜÇLÜ RAKİPLERLE ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE EDECEK

Dönem içerisinde Şehitkamil Belediyespor adına büyük başarılara imza atan Halk oyunları ekibi yeni başarılar elde etmek için İstanbul’a gitti. İstanbul Haliç Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına Halkoyunları ekibimizin dahilinde 16 kulüp takımı katılacak. Aralarında Bingöl Gençlik Kültür ve Spor kulübü ve Adıyaman Gölbaşı ekibinin de bulunduğu şampiyonada Adana, Ankara, Samsun, Sivas, Trabzon ile Erzurum gibi bir çok başarılara imza atmış ekipler de yer alıyor. Şehitkamil Belediyespor yarışmada ilimizi geleneksel düzenlemesiz dalda temsil edecek. 37 kişilik bir kafile ile yola çıkan ekibi Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu uğurladı. Ekipte 30 sporcu bulunurken ekibe 4 müzisyen 2 antrenör ve 1 idareci eşlik edecek.

SPORCULAR ŞAMPİYONLUKTAN EMİN

İl bazında şampiyonluk yaşadıklarını belirten sporcular; “Bölgede düzenlenen yarışmalarda dereceler elde ettik. Şimdi ise Türkiye şampiyonasında başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Başarılı olabilmek için gece gündüz demeden çalıştık. Umarız bu çalışmalarımızın karşılığını şampiyonadan önemli bir başarı elde ederek alırız. Bizlere çalışmalarımızda yardımcı olan hocalarımıza ve desteklerini bizden esirgemeyen Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

AMACIMIZ ŞAMPİYON OLUP GERİ DÖNMEK

Şehitkamil Belediyespor Halk Oyunu Hocası Sait Koca ise; “Arkadaşlarımızla uzun bir süreden beri çalışmalarımız sürdürüyoruz. 16 il katılacak. Bu iller arasında en iddialı ekiplerden biri de biziz. Amacımız şampiyon olmak. Umarım bu amacımıza ulaşıp şampiyon olarak ilimize geri döneriz” dedi.