ŞEHİTKAMİL HALKOYUNLARI TOPLULUĞU TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

İSTANBUL’A HALAYLARLA TÜRKÜLERLE UĞURLANDILAR

Kulüpler Arası Halkoyunları İl ve Bölge Şampiyonalarında önemli rakiplerini geride bırakarak birinciliğini ilan eden Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu,  İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına halaylarla ve türkülerle uğurlandı. Uğurlama töreninde Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız ve çok sayıda sporcu velisi şampiyon yemenileri yalnız bırakmadı.  Şehitkamil Belediyespor Kulübü Halkoyunları Topluluğu üyesi Mehmet Ali Çakmak, uğurlama töreninde iki ekipte yarışmalara katılacak oyuncu arkadaşları adına tüm Gazianteplilere başarı sözü verdi. Çakmak; “Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğumuz il ve bölge şampiyonalarında yıldızlar ve büyükler kategorilerinde önemli başarılar elde etti. Umut ediyorum ki Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonasında da bu başarı geleneğini sürdürerek Gaziantep’i  hak ettiği şekilde temsil edeceğiz. Ben bizlere verilen büyük destekten dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, Başkan yardımcılarımıza ve kulüp yönetimimize teşekkür ediyorum” dedi.

GAZİANTEP’İ BAŞARIYLA TEMSİL EDECEĞİZ

Türkiye Halkoyunları Federasyonu Başkanlığınca düzenlenen Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonasında Gaziantep’i yıldızlar ve büyükler geleneksel düzenlemesiz dalda temsil edecek olan Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu antrenörü Sait Koca ise, yarışmadan başarıyla ayrılarak Gaziantep halk kültürünü en güzel şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.  Koca, “Oyuncularımızla birlikte sezon başında yarışmalara katıldığımız iki kategoride de hedefimizi Türkiye Şampiyonasında başarı elde etmek olarak belirlemiştik. Bu hedefe ulaşabilmek için önümüzdeki il ve bölge şampiyonalarını başarıyla aştık. Şimdi Türkiye Şampiyonasından da başarıyla ayrılarak bir kupa daha armağan etmek istiyoruz. Umarım bu hedefimize de ulaşırız” diye konuştu.