ŞEHİTKAMİL HALKOYUNLARI TOPLULUĞU YENİ SEZON PERDESİNİ AÇTI

100’Ü AŞKIN YENİ OYUNCUYU HALKOYUNLARINA CAMİASINA KAZANDIRACAĞIZ

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen sezon açılışı töreniyle 2014 -2015 sezonu faaliyetlerine start veren Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğunun yeni dönemdeki faaliyet programı oldukça yoğun.  Son yıllarda ulusal anlamda elde ettiği başarılarla halkoyunları branşında Türkiye’nin sayılı kulüplerinden biri haline gelen yeşil – siyahlı spor kulübü, yeni sezonda birçok önemli projenin altına imza atmaya hazırlanıyor. Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu Antrenörü Sait Koca, “Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu kısa bir aranın ardından bu gün yeni başarılar ve önemli projeler için yeni sezona en iyi şekilde hazırlandık. Ben öncelikle tüm topluluğumuz üyeleri adına bizlere bu güne kadar verilen büyük desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Türkiye Halkoyunları Federasyonu Başkanlığınca düzenlenen il, bölge ve kısmet olursa Türkiye Şampiyonlarında derece ve şampiyonluklar elde etmek yine en büyük hedefimiz olacak. Bunun yanı sıra Gaziantep Halkoyunlarını tanıtabilmek adında yıl içerisinde 2 büyük gösteri planlıyoruz. Yeni dönemdeki en büyük mutluluklarımızdan biri ise topluluğumuz her geçen gün büyüyor. Sayımız her geçen gün artıyor olması umut ediyorum ki geçmiş yıllarda olduğu bu dönemde de 100’e aşkın yeni kursiyerimizi halkoyunları camiasına kazandıracağız. Ben bir kez daha tüm hemşerilerimizi Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları kursuna davet ediyorum”  dedi.

YEŞİL- SİYAHLI YEMENİLER ŞAMPİYONLUK PASTASINI GURURLA KESTİ

Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu yeni sezon açılış törenine,  2014 -2015 sezonunu çeşitli Türkiye dereceleriyle kapatan şampiyon yeminler, Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğunun yeni dönem kursiyerleri ve çok sayıda sporcu velisi katılırken, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcı Hayri Özkeçeci,  ekibi yalnız bırakmadı. Davullu zurnalı törende halaylarla, türkülerle keyifli anlar yaşayan halk oyuncular, 2014-2015 sezonu için faaliyet gösterecekleri tüm platformlarda başarı yemini etti.