ŞEHİTKAMİL HALKOYUNLARINDA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK ELDE ETTİ

ŞEHİTKMAMİL’E 2 KUPA ÇOK YAKIŞTI 

Halkoyunları branşında geçmiş yıllarda birçok İl, Bölge ve Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri elde eden Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu,  bu başarısını 2014 Yılı Gaziantep Kulüpler Arası Halkoyunları İl Yarışmasında yıldızlar ve büyükler düzenlemesiz dal kategorilerinde elde ettiği iki önemli şampiyonlukla sürdürdü. THF Gaziantep İl Temsilciliği ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen İl Şampiyonasında büyükler düzenlemesiz dal kategorisinde 92.60 puanla, yıldızlar kategorisi düzenlemesiz dal kategorisinde ise 90.80 puanla şampiyonluğunu ilan eden yeşil – siyahlı kulüp bu başarısı ile Gaziantep’i bölge şampiyonasında temsil etme hakkı elde etti.  Şehitkamil Belediyespor Kulübü Halkoyunları Topluluğu Antrenörü Sait Koca,  yarışmalar sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Yarışmalara katıldığımız iki kategoride de sezonun başından itibaren hummalı bir çalışma içerisindeydik. Bu gün elde edilen her iki başarı da büyük emeklerin ürünü ve ciddi bir ekip çalışmasının eseri. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, başkan yardımcılarımıza, kulüp başkanımız ve yönetimimize, oyuncularımıza, değerli öğrenci velilerimize ve burada ismini zikretmeyi unuttuğum emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Şehitkamil’e iki kupa yakıştı umarım sezonun devamında yeni başarılar elde eder ve bu şampiyonlukları taçlandırırız” şeklinde konuştu 

 

ŞAMPİYON YEMENİLER KUPLARINI DERYA BAKBAK’IN ELİNDEN ALDI

İki kategoride Şampiyonluk sevinci yaşayan Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu Oyuncuları,  kupa ve ödüllerini Gaziantep Ak Parti Milletvekili Derya Bakbak’ın eklinden aldı. Ödül töreni esnasında yarışmaya katılan sporculara yönelik bir konuşma yapan Bakbak, “ Bende sizler gibi eski bir halkoyuncuyum, bu gün burada eski hocalarımla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum Heyecanınızı ve sevincinizi paylaşıyor bu branşa gönül verdiğiniz için sizleri ayrıca tebrik ediyorum” İfadelerini kullandı.

 

ŞAMPİYONLAR KUPALARINI BAŞKAN FADILOĞLU’NA ARMAĞAN ETTİ 

2014 Yılı Gaziantep Kulüpler Arası Halkoyunları İl Yarışmasında çifte kupa kazanan Şehitkamil’in şampiyon yemenileri elde ettikleri bu büyük başarıyı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na armağan ettiler. Çifte Şampiyonlar,  Şehitkamil Belediyesi Mevlana Sosyal Tesisi Açılış Töreni esnasında kazandıkları kupaları, törene katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na armağan ederek teşekkürlerini dile getirdiler. Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu Büyükler Kategorisi Oyuncularından Sümeyra Ulusoy, “  Sayın Belediye Başkanımız açtığı kurslar ve spor okullarıyla biz gençlere hem spor yapabilme hem de kültürümüzü öğrenebilme imkanı sunuyor, bende arkadaşlarımla birlikte kurs aracılığıyla tanıştığım halkoyunları kursunda bu gün şampiyonluklar yaşayabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu nedenle tüm ekip arkadaşlarım adına bizlere sağlanan büyük imkan ve desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.