ŞEHİTKAMİL HAVUZDA KAMPA GİRDİ

HAVUZDA YENİ BAŞARILAR HEDEFLİYORUZ

02 - 08 Şubat 2014 tarihleri arasında Alanya Belediyesi Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda Rus Milli Takımı, Türkiye Triathlon Milli Takımı ve Türkiye Açık Su Milli Takımı ile birlikte kamp yapacak olan Şehitkamil Belediyespor Kulübü yüzme takımının hedefi yeni yarışmalarda ve şampiyonalarda başarı çıtasını yükseltmek. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yüzme Takımları Antrenörü Ali Özkan Binici, kamp süreciyle ilgili yaptığı değerlendirmede;  “Baş Antrenörümüz Cengiz Bingül hocamızın koordinatörlüğünde 6 antrenör ve 52 sporcudan oluşan kafilemizle  Alanya Belediyesi Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda kamp çalışmalarımıza başladık. Şu anda ekibimizle birlikte 15 Şubat 2014 tarihinde Kahramanmaraş ilinde gerçekleştirilecek TYF Kardeş İller Projesi yarışmalarına ve 27-30 Mart tarihlerinde Alanya da düzenlenecek Paletli Yüzme Büyükler Türkiye Şampiyonası hazırlıklarımızı başarıyla sürdürüyoruz. Umut ediyorum ki verimli bir kamp neticesinde sporcularımız daha iyi başarıların altına imza atacaklardır. Ben şahsım ve spor kulübümüz adına Tesislerinin kapılarını bize açan Alanya Belediye Başkanımız Hasan Sipahioğlu’na ve Spor Müdürü Saim Kanlı’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR’U MİSAFİR ETMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ

Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı, Alanya Belediyesine bağlı Olimpik Kapalı Havuzda gerçekleştirilen kampla ilgi yaptığı açıklamada; “ Şehitkamil Belediyespor Kulübü ile birlikte Türkiye Triathlon Milli Takımını, Türkiye Açık Su Milli Takımını ve Rus Milli Takımını misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Alanya Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla birlikte kulüplerimize ve değerli sporcularımıza gereken her türlü yardımı ve desteği vermek istiyoruz.  Ben şahsım ve belediyemiz adına şu anda çalışmalarını sürdüren tüm sporcularımıza başarılar diliyor, yeşil- siyahlı Gaziantep temsilcisinin bu imkânları elde etmesine büyük destek veren Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu ve kıymetli ekibini kutluyorum”  İfadelerini kullandı.