ŞEHİTKAMİL HAVUZDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI ÇIKARTMAYA DEVAM EDİYOR

YEŞİL – SİYAHLI KULÜP HAVUZDA 7’DEN 70’E BAŞARILI

Türkiye Yüzme Federasyonun 2014 Yılı Yurt İçi Planlı Faaliyet takviminde yer alan Mastırlar Yüzme Kış Türkiye Şampiyonasında Şehitkamil Belediyesporlu yüzücü M. Ertuğrul Kansız, 800 metre Serbest 50-54 yaş erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu elde ederken, şampiyon yüzücü 100 metre Serbest kategorisinde ve 200 metre Serbest kategorilerinde de Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etti. Yeşil – siyahlı kulüp bu başarının yanı sıra,  Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Küçükler Bireysel Türkiye Şampiyonasında, toplamda 11 Altın, 13 Gümüş, 10 Bronz madalya kazanarak büyük bir başarının daha altına imzasını attı.

ŞEHİTKAMİL’DE KULAÇLAR ŞAMPİYONLUK İÇİN ATILIYOR

Havuzda iki büyük başarı elde eden Şehitkamil Belediyespor, yüzme su altı sporları ve su topu branşlarda yeni şampiyonluklar için sıkı çalışmalarını sürdürüyor.  Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yüzme ve Su Altı Sporları Branşları Baş Antrenörü Cengiz Bingül,  şampiyonalar sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Mastırlar Yüzme Kış Türkiye Şampiyonasında ve Paletli Yüzme Küçükler Bireysel Türkiye Şampiyonasında sporcularımızın elde ettiği başarılar önemli çalışmaların ürünleri bundan sonraki süreçte de bu başarıların sürmesi adına çalışmalarımıza hız kazandırarak devam edeceğiz. Ümit ediyorum ki havuzda bundan sonraki süreçte de ulusal ve uluslararası dereceler elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.