ŞEHİTKAMİL HEM ÖĞRETİYOR HEM DE SPOR YAPTIRIYOR

EĞİTİM CAMİAMIZLA BİRLİKTE BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYORUZ

Kurumlar arası işbirliği çerçevesinde gerçekleştirdiği başarılı projeler ve eğitim faaliyetleriyle binlerce vatandaşa farklı alanlarda hizmet sunan Şehitkamil Belediyesi, eğitime ve sportif faaliyetlere verdiği büyük desteği sürdürüyor. Şehitkamil (HEM) ile işbirliği içerisinde düzenlenen aile eğitimi programları, okuma yazma ve meslek edindirme kursları ile farklı branşlarda gerçekleştirilen sportif faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, makamında Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ve Şehitkamil Halk Eğitim Müdürü Suna Sertrpolat’ı kabul eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kulüp başkanlığını Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’nın yaptığı Şehitkamil Halk Eğitim Spor Kulübünde farklı branşlarda ferdi başarılar elde eden tüm sporculara eşofman takımı armağanında bulundu. Ziyaret esnasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eğitim camiası ile iş birliği içerisinde bir birinden önemli projelere ve sportif faaliyetlere imza attıklarını belirtti.

 

MESLEKİ VE SPORTİF KURSLARA HALKIMIZIN İLGİSİ MEMNUNİYET VERİCİ

Şehitkamil HEM ile işbirliği içerisinde geçekleştirdikleri eğitim faaliyetlerini değerlendiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Eğitim camiamız ile işbirliği içerisinde birbirinden önemli projelere ve sportif faaliyetlere imza atıyoruz. Farklı branşlarda halkımızın hizmetine açtığımız kurslar büyük ilgi görüyor. Bu gün yıl boyu sürdürdüğümüz başarılı çalışmaları ufak bir hediyeleşme merasimi ile taçlandırmak istedik. Ben eğitim camiamızın tüm değerli idarecilerini, değerli öğretmenlerimizi eğitim faaliyetleri süresince göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

BELEDİYEMİZİN SPORA VE SPORCUYA VERİLEN DESTEK ÇOK BÜYÜK

Kurumlar arası işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerin değerlendirildiği ziyaret esnasında Şehitkamil Belediyesinin farklı alanlarda ve branşlarda eğitim-öğretim faaliyetlerine büyük katkı yaptığını belirten Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, “Şehitkamil Belediyemiz, faaliyet gösterdiği her alanda örnek gösterilecek, model alınacak çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmaların içerisinde belediyemizin eğitim faaliyetlerine verdiği önem ve destek memnuniyet verici. Ben tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına başta Şehitkâmil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, olmak üzere eğitim-öğretim faaliyetlerinin başarılı bir şekilde sürdürülmesine katkı yapan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

Ziyaret esnasında Şehitkamil Belediyesinin  kulüp sporcularına büyük bir jest yaptığını dile getiren Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, Şehitkamil Belediyesinin yıl içerisinde organize ettiği sportif organizasyonlar, spor  okulu faaliyetleriyle spora ve sporcuya büyük destek verdiğini belirtti.