ŞEHİTKAMİL İLÇESİNDE KONTEYNERLAR PIRIL PIRIL

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

           

GÜNDE 80 ADET KONTEYNIR YIKANIP VE DEZENFEKTE EDİLECEK

 Çöp konteynırlarının sık sık yıkanarak dezenfekte edilmesine ve çevreyi rahatsız etmemesine özen gösteren

            Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her hafta değişik bir mahallede uyguladığı temizlik çalışmalarının yanı sıra mahalledeki çöp konteynırlarını yıkamak ve dezenfekte etmek için bir adet konteynır yıkama aracı aldı. İlçe genelinde yaklaşık 6 bin konteynırın temizliğinin yapılması planlanırken, günde 80 adet konteynır yıkama ve dezenfeksiyonu yapılacak. Rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getiren ve sunulan hizmetlerde verimliliği arttırmak amacıyla mahalle muhtarlarıyla da istişareli bir şekilde çalışan Şehitkamil Belediyesi ekipleri, vatandaşların takdirini kazanıyor.

 

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİLER.

            Konteynır yıkama aracının yerinde bi karar olduğu vurgulayan semt sakinleri  Temizlik konusundaki hassasiyetli yaklaşımından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU’na  teşekkür ettiler.

 

FADILOĞLU; HİZMETLERİ KORUMA, YAPMAKTAN DAHA ÖNEMLİ

            Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU, cadde ve sokaklarda bulunan yaklaşık 6 bin çöp konteynırının, belli bir plan ve program dahilinde özel bir ekip tarafından konteynır yıkama aracı ile yıkanarak, dezenfekte edileceğini belirtti. Sağlığın her şeyden daha önemli olduğunu ilçenin temiz ve yaşanabilir olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hizmetleri korumanın yapmaktan daha önemli olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu “ Şehitkamil Belediyesi olarak, çöplerin zamanında toplanmasına, eskiyen ve yıpranan konteynırların yenileriyle değiştirilmesine ve dezenfekte edilmesine özen gösteriyoruz. Amacımız halkımızı kötü koku, sinek ve haşereden kurtarmaktır. Hizmetleri korumanın, yapmaktan daha önemli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızdan konteynırları iyi kullanmalarını, çöpleri poşetlere koyarak konteynırlara atmalarını, içerisine yakıcı ve yanıcı madde atmamalarını istiyoruz” dedi.