ŞEHİTKAMİL'İN MİLLİ GURURU HAVUZDA DEVAM EDİYOR

YENİ HEDEFİMİZ AY YILDIZLI FORMA İLE REKORLARA KOŞMAK

Türkiye Su Alt Sporları Federasyonu Başkanlığınca Bursa ilinde düzenlenen ve 15 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek olan Paletli Yüzme Bireysel Türkiye Şampiyonasında iki önemli derecenin altına imza atan Şehitkamil Belediyespor Su Altı Sporları takımının bir sonraki hedefi 18 – 19 Mayıs 2013 tarihlerinde Çorum ilinde düzenlenecek Kulüpler Arası Serbest Dalış ve Hız Apnea Milli Takım Seçmelerinde de bu başarıyı devam ettirmek.  Şampiyonalara 1 idareci, 2 antrenör ve 16 sporcu ile katılan Şehitkamil Belediyespor Su Altı Sporları Takımının tecrübeli antrenörü Cengiz Bingül, yarışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmede, “ Sezonun başından itibaren Alleben Kapalı Yüzme Havuzunda sporcularımızın düzenli çalışmaları devam ediyordu. Bursa ve Çorum illerinde yapılacak iki önemli deplasman yarışı öncesinde sporcularımızla birlikte 6-9 Mayıs tarihleri arasında Niğde ilinde 50 Metrelik olimpik havuzda verimli bir kamp dönemi geçirdik. Tüm bunların neticesinde Milli takımlara sporcu kazandırabilmenin gurunu yaşamaktayız. Ümit ediyorum ki sporcularımız ay- yıldızlı forma ile yeni başarıların altına imza atacaklar. Katılacakları Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında Gaziantep ve Türkiye’nin adını başarıyla duyuracaklar” dedi.

GENÇ YÜZÜCÜLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Türkiye Su Alt Sporları Federasyonu Başkanlığınca Bursa ilinde düzenlenen Paletli Yüzme Bireysel Türkiye Şampiyonasında Şehitkamil Belediyespor’lu Ali Göz ve Ali Enes Sir’in elde etmiş olduğu derecelerin Gaziantep ve Türk Sporu adına mutluluk verici olduğunu ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu;  “Sporcularımızı kutluyorum. Kısa bir zaman diliminde büyük bir başarının altına imza attılar. Umut ediyorum ki milli kulaçlar Avrupa ve Dünya platformunda da şampiyonluklara koşarak göğsümüzü kabartmaya devam ederler” dedi.