ŞEHİTKAMİL KİLİS BELEDİYESPOR MAÇINA HAZIR

ŞEHİTKAMİL’DE HEDEF 3 PUAN

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Adıyamanspor ile 1-1 berabere kalan Şehitkamil Belediyespor, Pazar günü saat 13.30’da kendi evinde karşılaşacağı Kilis Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla tamamladı. Yeşil Siyah futbolcular, Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde açma germe egzersiz çalışmaları yaptı. Daha sonra oyuncular, dar alanda kısa pas, taktik çalışması ve koşu çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip son olarak, çift kale maç ile antrenmanı tamamlayarak kampa girdi. Güçlü bir ekip olduklarını belirten Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, “Geçtiğimiz hafta Adıyamanspor karşısında maça iyi başladık. Maçın ilk yarısı bir gol bulduk fakat, maçın sonuna doğru yediğimiz bir gol ile sahadan 1-1’lik skorla ayrıldık. Ligin 15. Haftasında ise evimizde ağırlayacağımız Kilis Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlandık. Takımımıza güveniyoruz. Kendi sahamız ve taraftarımız önünde elimizden gelen her şeyi yapıp, 3 puanı alarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Şehitkamil Belediyespor Başkanı Memik Terlemez , “İkinci devreye iyi başladık. Takım oyunundan memnunuz. Genç oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Evimizde oynayacağımız Kilis Belediyespor maçında da üç puan ile ayrılmayı planlıyoruz. Fairplay çerçevesinde iyi bir müsabaka olacağını tahmin ediyorum. Pazar günü saat 13.30’da Şehitkamil İlçe Stadyumda oynayacağımız bu müsabakaya bütün Gaziantep halkını davet ediyorum ” dedi.