ŞEHİTKAMİL KURTULUŞU ÇOŞKUYLA KUTLAYACAK

KURTULUŞ ETKİNLİKLERİ YÜZLERCE SPORCUNUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞECEK

Resmi bayramları organize ettiği birbirinden farklı ve renkli etkinliklerle kutlayan Şehitkamil Belediyesi,  Gaziantep’in düşman işgalinden kurutuluşunun 93.yılını da geleneksel hale getirdiği farklı organizasyonlarla coşkuyla kutlayacak. Gazikent İlçe Stadyumunda Liseler Arası penaltı atma yarışmasıyla start alan etkinlikler,  25 okul basketbol takımının katılacağı Basketbol Kurtuluş Kupası,  5 farklı kategoride Badminton Kurtuluş Kupası ve il genelinde yüzlerce sporcunun katılımı ile yüzme yarışlarıyla devam edecek. Gaziantep’in kurtuluşunu ve kurtuluş esnasındaki günlük hayatı anlatan Gaziantep Kurtuluş Düğünü adlı özel gösteriyle son bulacak olan etkinlikler yüzlerce sporcu ve oyuncunun katılımı ile gerçekleştirilecek.

KUTLAMA ETKİNLİKLERİ ARALIK AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümünü Aralık ayı boyunca düzenleyecekleri sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle kutlayacaklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu etkinliklere katılacak olan 7’den 70’ herkesle Gaziantep kurtuluşunda sergilenen kahramanlığı eşsiz müdafaa ruhunu bir defa daha yad edeceklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Tüm resmi bayramlarda olduğu gibi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümünü de organize edeceğimiz sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle coşkuyla kutlayacağız. Kurtuluş esnasında sergilenen eşsiz kahramanlığı yeni nesillere gururla anlatacak tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anacağız. Ben şimdiden etkinlere katılan tüm sporcularımıza,  bu etkinlere görev yapacak öğretmen, antrenör ve hakemlerimize başarılar diliyorum” dedi.