ŞEHİTKAMİL'Lİ BİLEKÇİLER SÖZÜNÜ TUTTU

6 SPORCU MİLLİ FORMA GİYECEK

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım Seçmelerine, tamamı alt yapıdan yetişen sporcularla katılan yeşil –siyahlı kulüp,  toplamda elde ettiği 14 madalya ile büyük alkış topladı. Şampiyonada Erkekler kategorisinde 75 Kg’ da Fatih Mehmet Boz Sol Kolda Türkiye Şampiyonluğu, Sağ kolda Türkiye ikinciliği, Osman Ölmez 75 Kg Sağ Kolda Türkiye Şampiyonluğu, Bekir Bozkurt 60 Kg Sağ Kolda Türkiye Şampiyonluğu elde etti. Genç Erkekler Kategorisinde 70 Kg’da Mustafa Yiğit Sağ ve Sol Kolda Türkiye Üçüncülüğü elde etti.  Yeşil – Siyahlı Kulübün bayan sporcuları şampiyonada adeta tarih yazdı.  80 Kg Nesrin Filik Sağ ve Sol kolda Türkiye Şampiyonluğu elde ederken,  Kübra Sibel Güzel ve Birsel Toksöz 80 ve 50 Kg her iki kolda Türkiye İkinciliği elde eden isimler oldular. Genç Bayanlar Kategorisinde ise 65 Kg’da Ayşegül Özalkan Sağ Kolda Türkiye Şampiyonluğu, sol kolda ise Türkiye Üçüncülüğü elde etti. Yeşil – Siyahlı kulüp bu sonuçların ardından 15-22 Mayıs 2013 tarihlerinde Litvanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonasına 6 Milli Sporcu gönderme hakkı elde etti.

ALT YAPIDAN YETİŞEN SPORCULAR SES GETİRMEYE DEVAM EDECEK

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım Seçmelerinde mükemmel bir performans sergileyen Şehitkamil Belediyespor Kulübü Bilek Güreşi Takımının antrenörü Yakup Cin şampiyona sonunda yaptığı değerlendirmede; “Tüm Sporcularımı şampiyonada elde ettikleri şampiyonluklar ve başarılı sonuçlardan dolayı kutluyorum.  Bu başarının altında ki en büyük sır alt yapı, şu ana kadar yarışmaları katılan tüm sporcularımızı büyük emeklerle kulübümüzün alt yapısından yetiştirdik. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun Gaziantep’te sporu tabana yayma projesinin meyvelerini Türkiye Şampiyonası gibi büyük bir arenada toplamak üstelik bunu tamamı Gaziantepli sporcularla, transfer yapmaksızın gerçekleştirmek bizlere büyük mutluluk verdi. Bu başarıları elde etmemizde bizlere her türlü desteği veren Şehitkamil Belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.