
ŞEHİTKAMİL'Lİ KURSİYERLERE KARBONMONOKSİT DETEKTÖRLERİ DAĞITILDI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KURSİYERLERİ’NDEN KAYMAKAM AYDIN’A TEŞEKKÜR
Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan proje ile dar gelirli ailelere karbonmonoksit detektörleri hediye ediliyor. Toplum destekli polisler ilk olarak soba zehirlenmelerine karşı seminer verirken, daha sonra ise karbonmonoksit detektörlerini tanıttılar. Cihazın kullanılışı hakkında bilgi veren polisler, soba zehirlenmelerinin önüne geçmek için bu tür faaliyetlerde bulunduklarını söylediler.
Polislerin bilgilendirme yapmasından sonra bir konuşma yapan Kaymakam Aydın, “Toplum polisi çeşitli alanlarda çalışmalar yapıyor. Bu çalışmaların temelinde insan yaşamı insan güvenliği ve huzurunu daha üst seviyelere çıkarmak ve daha az vatandaşların tehlikelere maruz kalmasını sağlamaktır. Geçen seneler maalesef birçok vatandaşımızı soba zehirlenmesinde birçok vatandaşımızı kaybettik. Geçen sene yaşanan soba zehirlenmelerinin bir nebzede olsa önüne geçmek için bu çalışmayı yapıyoruz” dedi.
Konuşmasını tamamlayan Kaymakam Aydın, daha sonra kursiyerlere detektör hediye ederek nasıl kullanmaları gerektiği hakkında bilgi verdi.
Haberler
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
BAŞKAN YILMAZ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI ÖĞRENCİLERLE KARŞILADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET