ŞEHİTKAMİL LİDER 44 MALATYA İLE GOLSUZ BERABERE KALDI

ŞEHİTKAMİL 1 PUANLA YETİNDİ

Bal Liginde mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ligin 13. haftasında lider 44 Malatyaspor’u evinde ağırladı. Yoğun seyirci desteğiyle sahaya çıkan yeşil-beyazlı ekip, maçın ilk yarısında bulduğu fırsatları gole çeviremeyince ilk devreyi golsüz berabere tamamladı. İkinci devrede her iki takımında baskılı oynamaları ve buldukları net pozisyonları gole çeviremeyince her iki takım sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu sonuçla puanını 25 çıkartan yeşil- siyahlı ekip, 1 sıra gerileyerek, 3. sırada yer aldı. Şehitkamil Belediyespor, önümüzdeki haftayı bay olarak geçirecek.

YOĞUN TEMPO İÇERİSİNDE GEÇEN BİR MAÇ OLDU

Maç sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediyespor antrenörleri Taner Özaykut ve Yılmaz Akçay, maçın her dakikasını iyi oynadıklarını belirterek, “Yoğun tempo içerisinde geçen bir maç oldu. Taraftarlarımızın da desteğiyle çıktığımız maçta mutlak 3 puanı hedefliyorduk. Maçın ilk yarısında bulduğumuz net fırsatları gole çeviremedik. İkinci yarıda her şey istediğimiz gibi gidiyordu fakat sadece gol yoktu. Rakibimize kolay kolay fırsatlar vermedik. Aldığımız bir puanda bizim için çok önemli. Önümüzdeki haftayı bay olarak geçireceğiz. İnşallah bundan sonraki haftalarda rakiplerimizi yenip, yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.