ŞEHİTKAMİL ORTAK AKILLA HAREKET EDİYOR

Başkan Fadıloğlu yaptığı açıklamada, muhtarların mahallelerin sorunlarını daha iyi bildiğini belirterek sorunların çözümü için muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini ifade etti. Vatandaşların, sorunlarını internet ortamı üzerinden daha hızlı bir şekilde göndermeleri için muhtarlara bilgisayar hediye ettiklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu, "Muhtarlarımızla olan diyaloglarımızı maksimum düzeyde tutmaya gayret gösteriyoruz. Çünkü sahada olan biteni muhtarımız daha iyi bilir. Onlardan gelen talepler doğrultusunda hareket ediyoruz. Özellikle bu iletişimi arttırmak adına yaklaşık 1,5 ay önce bütün muhtarlarımıza bilgisayar hediye ettik. Buradaki amacımız telefon trafiğini ortadan kaldırabilecek şekilde talep veya şikayetlerin mail ortamıyla aktarılmasını sağlamaktır. Muhtarlarımızla iletişimi sağlamak adına bir arkadaşımız yalnızca muhtarların taleplerini değerlendirmek üzere onlarla görevlendirilmiş durumda beklemektedir" dedi.

Hiçbir vatandaşa ayrım yapmadan hizmet verdiklerini kaydeden Başkan Fadıloğlu, "Belirli aralıklarla muhtarlarımızla direk kontak kuruyor, o mahalledeki olan biten ne varsa öğreniyoruz. Buradaki yaptığımız iş laftaki ortak akıl değil, uygulamadaki ortak akıldır. Muhtarımızla, milletvekillerimizle, kaymakamımızla, valimizle, büyükşehir belediye başkanımızla ve diğer ilçe belediye başkanlarımızla bir ekip halinde amacımız millete hizmet edebilmek. Bunu yaparken, bu Şehitkamil'in, bu Şahinbey'in vatandaşı diye ayrım yapmıyoruz. Allah'a şükür Gaziantep'te birlik ve beraberlik var. Bu çerçevede hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Bu konuda bize destek veren tüm muhtarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte el ele vererek hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyoruz" diye konuştu.