ŞEHİTKAMİL OTO SANAYİ SİTESİNİN İNŞATI YÜKSELİYOR

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR

 

İki yıl önce Şehitkamil Belediyesi ve sanayici esnafının ortak aldığı kararla ilçe merkezinde bulunan oto tamirci esnafının yeni yerine taşınması konusunda fikir birliğine varılmıştı. Bu süre içerisinde Şehitkamil Belediyesi bu yönde çalışmalar yaparak bir kısım esnafın yeni yerinde hizmet etmeye başlamasını sağlamıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde Şehitkamil Belediyesi yeni bir oto sanayisini hizmete sunmaya hazırlanıyor. Başkan Fadıloğlu’nun yapmış olduğu özverili çalışmalar neticesinde Şehitkamil ilçesinde Aydınlar Oto Sanayi Sitesinin inşaatı hızla devam ediyor.

 

 

HEM ŞEHİR GÜZELLEŞECEK HEM ESNAF RAHAT OLACAK

 

Bu çalışma ile hem şehrin güzelleşeceğini hem de sanayi esnafının rahat edeceğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Yaklaşık 2 yıl önce bu iş yerlerinin birleşmesi yönünde bir fikir birliğimiz oluşmuştu. Kendilerinin daha önce organize ettiği bir organize sanayi sitesinde biz her türlü teknik desteği verdik Şu anda orada yaklaşık 100 esnafımız çalışıyor. Fakat özellikle bizim Karşıyaka bölgemizde 8 Şubat mahallesinde bulunan esnafımıza bu dükkânlar yetmemişti.  Ondan sonraki süreçte bu arkadaşlarımıza da bir yer bulabilme çabası içerisine girdik. Şu anda Aydınlar sitesinde yani daha önce yapılan Şehitkamil oto Sanayi sitesinin yanında belediyemize ait inşaat çalışmalarını devam ettiriyoruz” dedi.

 

EN KISA SÜREDE HİZMETE GİRECEK

 

Açılacak olan dükkanları daha önce kapanma kararı olan dükkan sahiplerine vereceklerini belirten ve en kısa sürede hizmete gireceğini söyleyen Başkan Fadıloğlu; “Daha önceden dükkanları kapama kararı olan esnafımıza bu dükkanları vereceğiz. Bu şekli ile artık şehir merkezinde konutların altında tamirci esnafının olmaması, hem konutlarda oturan vatandaşlarımız açısından hem de esnaf kardeşlerimizin daha rahat çalışma koşulları bulabilmeleri açısından böyle bir projeyi hayata geçirdik. İnşallah en kısa sürede burayı vatandaşımızın hizmetine sunacağız” dedi.