ŞEHİTKAMİL PARKLARI YENİLİYOR

Karacaoğlan Mahallesi'nde bulunan Şehitkamil Belediyesi Eşref Bitlis Parkı'nda revizyon çalışması yapan ekipler parkın hem güzelleşmesini hem de yenilenmesini sağlıyor. Yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını söyleyen bölgedeki esnaf ve vatandaşlar, "Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'ndan Allah razı olsun. Bu park eskiden çok çukurda kalıyordu, bu sebepten dolayı kimse oturamıyor ve rahatça parkı kullanamıyordu. Şuanda ise Şehitkamil Belediyesi ekipleri burada hızlı bir çalışma gerçekleştiriyorlar. Çukurda olan parkı yolla aynı seviyeye getirdiler. Parkın içinde çalışma olmasına rağmen şuanda bile gönül rahatlığıyla kullanabiliyoruz. Eskiden tinerci ve balici yuvası olan parktan hiç bir eser kalmadı. Baştan aşağı her şey yenilendi. Şehitkamil Belediyesi park çalışmasının dışında sosyal çalışmalarla da bizleri memnun ediyor" dediler.