ŞEHİTKAMİL POTADA 10?DA 10 YAPTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


MÜCADELEDEN 85-45 GALİP AYRILDI

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 20-15’lik skorla önde bitiren yeşil siyahlı ekip, soyunma odasına 42-24 önde gitti. Final periyotuna 70-32’lük skorla üstün giren Şehitkâmilli genç dev adamlar, mücadeleden 85-45 galip ayrıldı. Bu sonuçla ligde yaptığı 10 maçın 10’nu da kazanarak normal sezonu namaglûp lider kapatan yeşil siyahlılar izleyenlere de adeta 10 numara takım dedirtti.

HEDEFİMİZ GENÇ ERKEKLER BÖLGE ŞAMPİYONASI

Sezon başından bu yana basketbolda alt yapıya yaptığı yatırımla adından sıkça söz ettiren Şehitkâmil Belediyespor hedefini nisan ayında Konya ilinde yapılacak genç erkekler bölge şampiyonası olarak belirledi.

SEZONU KAYIPSIZ LİDER OLARAK TAMAMLADIK

Şehitkamil Belediyespor İdari Menajeri Metin Alati; Normal sezonu kayıpsız lider olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını, bölgesel lig okul spor müsabakaları ve genç liginde aynı kadro ile oynamalarına rağmen sakat ve cezalı oyuncularının bulunmamasının kendilerini ayrıca memnun ettiğini belirti. Bu sezon hedeflerinin il şampiyonluğu ile birlikte bölge şampiyonasında da derece elde ederek uzun yıllar sonra şehrimizde yapılacak Anadolu Şampiyonasında ilimizi temsil etmek olduğunu belirtti.