ŞEHİTKAMİL POTADA 2015'E LİDER BAŞLADI

YEŞİL – SİYAHLILARIN PARKE ÜZERİNDE NAMAĞLUP İLERLEYİŞİ SÜRÜYOR

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliğince organize edilen basketbol alt yapı liglerinin tamamında sahne alan Şehitkamil Belediyespor Kulübü,  özellikle genç erkekler ve yıldız bayanlar kategorilerinde sergilediği performansla büyük beğeni topluyor. Yıldız bayanlar ve genç erkekler liglerinde rakipleri karşısında sergilediği başarılı performansla kayıpsız ilerleyen yeşil- siyahlı dev adamlar ve periler, sezon sonu hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediler.  Şehitkamil Belediyespor Kulübü Bayan Takımları Teknik Sorumlusu Ecem Abuşoğlu, 2014-2015 Sezonunda Yıldız Bayanlar Liginde normal sezonun tamamlanmasına kısa bir süre kaldığını belirterek, “Şehitkamil Belediyespor Kulübü 2012-2013 sezonundan itibaren bayan basketboluna önemli bir yatırım yapmış durumda. Özellikle son iki yılda 1999 - 2001 doğumlu jenerasyonun minik kızlar ve küçük kızlar liglerinde elde ettiği şampiyonlukların ardından, 2014-2015 sezonunda da bu jenerasyonun il ve bölge şampiyonasında şampiyonluklar hedeflemesi, sistemli ve kademeli bir eğitim ve yatırım anlayışının benimsendiğinin en önemli göstergesidir. Ümit ediyorum ki kulübümüz bu yıl bayanlar kategorilerinde katıldığı tüm ligleri şampiyonluklar ve derecelerle tamamlayacak” dedi.

GAZİANTEP’İ BÖLGE ŞAMPİYONLARINDA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

Şehitkamil Belediyespor Kulübü basketbol alt yapı koordinatörü Bülent Erdoğan ise, 2014- 2015 Sezonunda farklı kategorilerde il şampiyonu olarak Gaziantep’i bölge şampiyonlarında başarıyla temsil etmek istediklerini belirtti. Erdoğan, “Şehitkamil Belediyespor Kulübü Basketbol Takımlarımız sistemli ve başarılı ilerleyişini sürdürüyor.  Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanımız Sayın Memik Terlemez ’in büyük destek ve katkılarıyla 2014 -2015 sezonunda 12 farklı takımla parke üzerindeki yerimizi aldık. Bu kategorilerde önemli işler yapıyoruz, şu anda yıldız bayanlar ve genç erkekler liglerinde kayıpsız ilerliyoruz. Henüz başlamayan ve sömestr tatili itibariyle start alacak olan minik ve küçük kızlar, minik ve büyük erkekler liglerinde de zirvenin en büyük adayıyız. İl şampiyonlarını başarıyla tamamlamak ve bölge şampiyonlarında ilimizi layıkıyla temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.