ŞEHİTKAMİL POTADA BAŞARIYA DOYMUYOR

YEŞİL – SİYAHLILAR KUPALARI GARANTİLEDİ

Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlülüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliğinin düzenlediği basketbol liglerine 8 farklı kategoride katılan, Şehitkamil Belediyespor Kulübü,  devam eden ve tamamlanan liglerin tamamında derece elde etmeyi garantiledi. Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler Liglerinde adını finale yazdıran yeşil- siyahlılar,  devam eden genç erkekler liginde ise play off’a katılma başarısı gösterdi. Tarihinde ilk kez katıldığı Yıldızlar Bayanlar Ligini 3. sırada tamamlayan Şehitkamil Belediyespor Kulübü, start alacak olan Büyük Erkekler, Küçük Kızlar, Minik Erkekler ve Kızlar kategorilerinde ise zirvenin en büyük adayı. Yeşil- Siyahlı kulübün İdari Menajeri Metin Alati, 2013-2014 Basketbol sezonu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “ Yeni sezondaki en büyük hedefimiz çok sayıda çocuğumuza ve gencimize basketbol oynatabilme imkânı vermekti.  Bu yüzden mevcut alt yapı liglerinin tamamına katılma kararı aldık. Şu anda 8 farklı kategoride 10 ayrı takımla faaliyetlerimiz sürüyor. Devam eden ve tamamlanan liglerde dereceler elde ettik. Yeni başlayacak olan kategorilerde ise başarılar elde edeceğimize olan inancım tam. Ancak bizlerin asıl mutlu eden konu sadece basketbol branşında faal olarak 200’e aşkın lisanslı sporcunun parke üzerindeki yerini almasıdır. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu,  Gaziantep’te özellikle basketbol alt yapısının gelişmesine bir birbirinden farklı organizasyonlar, şampiyonalar düzenleyerek, çeşitli ulusal basketbol organizasyonlarına ev sahipliği yaparak büyük katkı sağlıyor. Bu nedenlerden dolayı ben teknik kadromuzda yer alan antrenörlerimiz ve sporcularımız adına kendilerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum”  ifadelerini kullandı.