ŞEHİTKAMİL POTADA GALİBİYETLERE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

YEŞİL – SİYAHLI DEV ADAMLAR FARKLI KAZANMASINI BİLDİ

Basketbol branşı alt yapısında son iki sezondur elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyespor, 2013 – 2014 sezonuna da  iyi bir başlangıç yaptı. Genç ve yıldız erkekler liglerinde sezonun açılış müsabakalarında rakipleri Beslen Spor ve Gaziantep Basketbol Kulübünü farklı skorlarla geçmesini bilen yeşil-siyahlı kulübün tecrübeli antrenörü Bülent Erdoğan, tamamlanan ilk hafta mücadelelerinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, “ Gaziantep basketbolu son yıllarda büyük bir ilerleme kat etti,  ilimizi BEKO Basketbol Liginde temsil eden bir takımın var olması genç arkadaşlarımızın bu branşa olan ilgisini fazlasıyla arttırdı, bu durumu geçmiş yıllara nazaran bu sezon alt yapılarda tüm kategorilerde artan takım sayısıyla örneklendirebiliriz, bizde Şehitkamil Belediyespor Kulübü alt yapısında bu canlanmayı sürdürebilmek adına bay ve bayanlarda tüm kategorilerde çalışmalarımızı büyük bir hızla sürdürüyoruz, umut ediyorum ki bu sezonda geçmiş yıllarda olduğu gibi başarılı sonuçlar elde ederiz.”  ifadelerini kullandı.