ŞEHİTKAMİL POTADA İKİ KATEGORİDE FİNALDE

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Genç Erkekler Basketbol Liginde, rakibi Beslen Sporu yarı final müsabakalarının her iki ayağında da yenerek finale yükselen Şehitkamil’in genç dev adamlarının başarısını, Küçük Erkekler Basketbol Liginden gelen final haberi taçlandırdı.  Küçük Erkekler Basketbol Ligi Yarı final maçında SANKO Spor’u yenerek kuruluşunun ilk yılında finale yükselme başarısını gösteren yeşil – siyahlı kulübün usta bilekleri finalde Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil – Siyahlı kulübün Basketbol Baş Antrenörü Bülent Erdoğan, “iki kategoride final heyecanı yaşamanın mutluluk verici olduğunu,  ligin başından itibaren asıl hedefleri olan, genç erkekler basketbol liginde şampiyonluk kupasını kaldırarak uzun bir aradan sonra bölge genelinde  iki yıl üst  üste Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Erkekler Anadolu Şampiyonasına katılan tek takım olma unvanını elde etmek istediklerini”  belirtti.

POTADA ŞEHİTKAMİL FARKI

TBF Gaziantep Alt yapı liglerinde iki kategoride şampiyonluk kovalayan yeşil  - siyahlı kulüp, 2012 – 2013 sezonunda tamamlanan dört kategoriden şimdiden üç kupa çıkartmayı garantiledi. Genç, Yıldız ve Küçük Erkekler ile Küçük Bayanlar Liglerinin tamamlanmasının ardından parke üzerinde A ve B takımlarla minik erkekler ve minik bayanlar liglerinde ve Büyük Erkekler liglerinde yer alacaklarını belirten Şehitkamil Belediyespor Kulübü İdari Menajeri Metin Alati, bu kategorilerde kupa ve şampiyonluk hedeflerinin olduğunu belirtti.