ŞEHİTKAMİL POTADA İKİNCİ ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI

YEŞİL – SİYAHLI PERİLER NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU 

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Yıldız Kızlar Liginde 2014 -2015 Sezonunda normal sezonu namağlup lider tamamlayan Şehitkamil Belediyespor Kulübünün perileri,  yarı final ve final eşleşmelerinde de başarılı performansını sürdürerek şampiyonluğunu ilan etti. Küçük Kızlar Basketbol Kategorisinde elde ettiği şampiyonluğun ardından Yıldız Kızlar Basketbol Kategorisinde de şampiyonluk ipini göğüsleyen Şehitkamil Belediyespor Kulübü, bu performansıyla basketbol alt yapısına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol Takımları sorumlusu Ecem Abuşoğlu, art arda gelen şampiyonlukları kutladıklarını belirterek, “2014 -2015 Sezonunun başında hedeflediğimiz ilk noktaya ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İl şampiyonluğu sürecinde gerek normal sezonda gerek play off sürecinde zorlu mücadeleler yaptık. Ancak her iki kategoride de namağlup şampiyonluğa ulaştık. Bundan sonraki hedefimiz Osmaniye ilinde yapılacak Küçük Kızlar Basketbol Bölge Şampiyonası ile ilimizde yapılacak olan Yıldız Kızlar Basketbol Bölge Şampiyonasında Gaziantep’i başarıyla temsil etmek. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz”  dedi.

 

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Yıldız Kızlar Basketbol Liginde Şehitkamil Belediyespor Kulübünün ardından ikincilik koltuğuna Gençlik Merkezi Spor Kulübü otururken, ligde üçüncülük ve dördüncülüğü BAKO Spor Kulübü ve Gençlik Spor Kulübü B Takımları elde etti.

 

POTANIN PERİLERİ KADINA ŞİDDETE HAYIR DEDİ

Gaziantep Yıldız Kızlar Basketbol Ligi Final serisinde,  ilk dörde kalan kulüplerin sporcuları final müsabakaları öncesinde ve ödül töreni esnasında kadına şiddete hayır dediler. Dereceye giren tüm takımların sporcuları adına açıklamada bulunan Şehitkamil Belediyespor Kulübü Takım Kaptanı Duygu Doğan, “Bu gün forma rengi ve elde ettiği dereceye bakılmaksızın tüm sporcu arkadaşlarımın spor aracılığıyla vermek istediği mesaj kadına olan şiddetin durması,  ümit ediyorum ki bir an önce ülkemizde bu duyarlılık artar, bizler elde ettiğimiz tüm dereceleri şiddet gören kadınlara atfediyoruz” diye konuştu.