ŞEHİTKAMİL POTADA MERSİN?İ FARKLI GEÇTİ

GENÇ DEV ADAMLAR SAHADAN 91-78’LİK SKORLA GALİP AYRILDI

Geçtiğimiz hafta deplasmanında Konyagücü Spor Kulübü önünde galip gelen yeşil - siyahlı ekip, bu haftada kendi evinde oynadığı Mersin Modaspor maçını da kazanarak bölgesel ligdeki galibiyet serisini sürdürdü. Eren Serkan ve İlayda Sarıoğlu’nun yönettiği müsabakanın ilk periyodu 21-14 yeşil – siyahlı ekibin üstünlüğünde geçildi. 2. ve 3. periyotta da güzel bir basketbol sergileyen Şehitkamil’in genç dev adamları 4. periyota 63-44 önde girdi. Kuray Taşdoğan ve Mazlum İlbaş’ın yıldızlaştığı maçta 4 periyota da skor üretmekte sıkıntı çekmeyen Şehitkamil Belediyespor sahadan 91-78’lik skorla galip ayrıldı.

GENÇ ERKEKLER LİGİNDE 9 MAÇTA 9 GALİBİYET ALDIK

Yeşil – Siyahlı ekibin takım kaptanı Kuray Taşdoğan yoğun maç maratonunu kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını, geçen hafta içerisinde okullar kategorisinde şampiyonluk sevinci tattıklarını, Genç Erkekler liginde ise 9 maçta 9 galibiyet alarak yollarına devam ettiklerini belirtti. Kaptan son iki haftada bölgesel ligde Konya ve Mersin ekipleri önünde alınan galibiyetlerin ise başarı dolu süreci taçlandırdığını belirtti. Yeşil Siyahlı Ekibin 3 Kategoride Kaptanlığını yapan Kuray Taşdoğan takım arkadaşları ile birlikte Şehitkamil çatısı altında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını sezonun başından bu yana her anlamda kendilerine büyük destek veren başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere idareci ve antrenörlerine teşekkür ettiklerini belirtti.