ŞEHİTKAMİL POTADA SERİ GALİBİYETLERE DEVAM EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BÖLGE ŞAMPİYONASINDA AVANTAJLI DURUMA GEÇTİK

Potada il şampiyonlarını buluşturan TBF Bölge Şampiyonası Konyagücü Spor Kulübünün ev sahipliğinde devam ederken, birçok iddialı kulübün karşı karşıya geldiği müsabakalar çekişmeli ve renkli anlara sahne oluyor. TBF 4.Grup Genç Erkekler Bölge Şampiyonasında B Grubunda dev galibiyetlere imza atan Gaziantep temsilcisi Şehitkamil Belediyespor Kulübünün idari menajeri Metin Alati; “10 il şampiyonun kıyasıya mücadelesine sahne olan bölge şampiyonasında çok zor bir grupta yarışıyoruz,  Adana, Mersin ve Kayseri temsilcileri çok güçlü ekipler ancak şampiyonanın ilk iki gününde elde ettiğimiz Adana Bilfen Koleji ve Mersin Tarsus Amerikan Koleji galibiyetleri bizi grupta avantajlı hale getirdi.  Grupta kalan Kayseri ve Niğde maçlarına kazanarak finale adımızı yazdırmak istiyoruz” dedi. 

BÖLGE ŞAMPİYONU OLARAK ANADOLU LİGİNE KATILMAK İSİYORUZ

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Genç Erkekler Basketbol Takımı Kaptanı Kuray Taşdoğan; “ Takım arkadaşlarımla birlikte bölge şampiyonluğuna yürekten inandık ve bunu başarabilmek adına parke üzerinde elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz.  Basketbol oyun kalitesi olarak çok zorlu bir grupta olmamıza rağmen yenilmezlik serimizi 19 maça çıkarttık. Allahın izni ile il şampiyonluğunun ardından bölge şampiyonasında da namaglup şampiyon olarak Anadolu Ligine katılmak istiyoruz” dedi. 

ŞAMPİYON PAZAR GÜNÜ BELİRLENECEK  

Gruplarını lider olarak tamamlayan ekiplerin 08 Nisan 2012 Pazar günü Saat: 11.00’da Konya Yüzüncüyıl Spor Salonunda karşı karşıya geleceği final müsabakasında galip gelen ekip sezonda çifte kupa almakla yetinmeyip Türk Basketbolunun birçok prestijli kulübünün mücadele edeceği Anadolu ligine katılmak hakkını elde edecek.