ŞEHİTKAMİL POTADA SERİYE DEVAM DEDİ

ŞEHİTKAMİL FARKINI GÖSTERİYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Yıldız Erkekler Basketbol Liginde önceki gün Şahinbey Karataş Spor Salonunda oynanan maçta Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile karşılaşan Şehitkamil’in dev adamları dört periyot boyunca parke üstüne yansıttığı performansla adete göz doldurdu. Maçın ilk periyotunda pota altından bulduğu sayılarla rakibine üstünlük sağlayan yeşil – siyahlılar mücadelenin ikinci ve üçüncü periyotunda Hasan Narlı ve Cihan Atakan’ın attığı sayılarla üstünlüğünü korudu. Maçın final periyotuna 61-31’lik skorla önde giren ve maçın son dakikalarına kadar bu farkı koruyan Şehitkamil’in yıldız dev adamları sahadan 86-40’lık skorla mutlu ayrılan taraf oldu.

ÇİFTE MUTLULUK YAŞAMAK İSTİYORUZ

Şehitkamil Belediyespor Kulübünün tecrübeli basketbol antrenörü Bülent Erdoğan, Yıldız ve Genç Erkekler liglerini zirvede tamamlayarak sevenlerine çifte mutluluk yaşatmak istediklerini belirtti. Başarılı coach Erdoğan “ 2012 – 2013 sezonunda liglere, geçen yıl yakaladığımız başarıları sonuçları bir üst basamağa taşımak parolasıyla start verdik. Şu anda alt yapılarda mücadele ettiğimiz dört kategoride de takımlarımız play offlara emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bu sezon da il içerisinde şampiyonluk iplerini göğüsleyerek ilimizi Türkiye Basketbol Federasyonun yurt içi faaliyet programında yer alan Bölge ve Anadolu Şampiyonlarda başarıyla temsil etmek istiyoruz. Umarım ekip olarak bunları başarırız dedi. Erdoğan, açıklamasının devamında Şehitkamil çatısı altında güzel bir basketbol ailesi oluşturduklarını, minikler kategorisinden büyükler kategorisine kadar ekiplerinde yer alan tüm sporcularla birlikte mutlu bir sezon geçirdikleri ifade ederek kendilerine bu imkanları sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine bu vesile ile teşekkür etmek istediğini belirtti.