ŞEHİTKAMİL POTADA TÜRKİYE'DE İLK 17 TAKIM ARASINA GİRDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ANADOLU ŞAMPİYONASININ ÖDÜL TÖRENİ RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU
18- 22 Nisan tarihleri arasında ilimiz Kamil Ocak Spor Salonunda Şehitkamil Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen Genç Erkekler Anadolu Şampiyonası ödül töreni renkli anlara sahne oldu. Şampiyona’nın son gününde iki Antalya takımının maçında Kepez Belediye, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni 71-63 yenerek şampiyon oldu. Bu sonuçla birlikte iki Antalya temsilcisi 15-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Üçüncülük maçında ise yeşil siyahlı temsilcimiz, Trabzon Basketbol’u 70-62 mağlup ederek tarihinde ilk kez katıldığı Anadolu Şampiyonasında Türkiye’nin en iyi 17. takımı olma başarısını gösterdi.

EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN FADILOĞLU’NUN ELİNDEN ALDI
Önceki gün Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Genç Erkekler Basketbol Anadolu Şampiyonası ödül törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Ender Çıldır, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak ve Basketbol Camiasının çok sayıda önde gelen ismi katıldı, törende Şampiyonada ilk üç dereceye giren takımlara şampiyonluk kupaları takdim edilirken, şampiyona boyunca gösterdikleri performansla göz dolduran Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Berkay Gülek “En İyi Guard” yine aynı takımdan İlker Kani “En İyi Forvet . Kepez Belediyesi’nden Barış Cevahir “En İyi Pivot”, Trabzon Basketbol’dan Oğuzhan Turan “Sayı Kralı” ve yine Kepez Belediyesi’nden Kaan Kavral “En Değerli Oyuncu” seçildi dereceye giren sporcular ödüllerini Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden aldılar.

ŞAMPİYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ
Törende Türkiye Basketboluna yaptığı katkılardan dolayı Federasyon İl Temsilcisi Güven Alkoçak tarafından teşekkür plaketi alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptığı açıklamada “Türkiye Basketbol Federasyonun çok değerli ekiplerini Anadolu Şampiyonası vesilesi ile ağırlamanın mutluluğunu yaşadık, düzenlenen şampiyonalar sayesinde basketbol severler Türkiye’nin bir çok farklı bölgesinde ciddi başarılara imza atmış kulüplerin takımlarını bir arada izleme fırsatı buluyorlar, umut ediyorum ki Anadolu Şampiyonasında olduğu gibi 15- 20 Mayıs 2012 tarihlerinde ilimizde gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası da böylesine güzel ve renkli anlara sahne olur” dedi.

Fadıloğlu; “Temsilcimiz Şehitkamil Belediye Spor Kulübü 2011- 2012 sezonun da ciddi başarılara imza atarak katılmaya hak kazandığı Anadolu Şampiyonasında elde ettiği dereceyle sezon içindeki başarısını taçlandırdı ben basketbol takımlarımızda görev yapan herkesi yürekten kutluyorum, takımımızın elde ettiği başarıların tamamı büyük bir ekibin işidir, elde edilen derecelerin tamamında ekipte yer alan tüm fertlerin büyük katkısı olmuştur bu sebeple sporcularımızdan, teknik ekibe, idari kadromuza kadar tüm takımımızı bir kez daha kutlamak istiyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.