ŞEHİTKAMİL POTADA YALOVA ÖNÜNDE GALİP

FİNAL GRUBUNA KALMAK İSTİYORUZ

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Basketbol baş antrenörü Bülent Erdoğan; "Anadolu liginde geride bıraktığımız iki günde zorlu müsabakalar çıkarttık. Antalya Kepez ve Yalova Spor Kulüpleri Türk basketboluna ciddi değerler katan ekiplerin alt yapıları buna rağmen bu sezon yeni oluşturduğumuz ekiple ve tarihimizde ilk kez katıldığımız Anadolu liginde güzel bir performans sergiliyoruz. Bu gün elde ettiğimiz Yalova galibiyeti sporcularımızın moral motivasyonunu artırdı. Umut ediyorum ki Vestel Manisa önünde de güzel bir basketbol oynayarak galip geliriz ve Şehrimizin adını Anadolu Şampiyonası final grubuna yazdırırız dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNİN EV SAHİPLİĞİ YAPTIĞI ORGANİZASYON SORUNSUZ DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediyespor Kulübü İdari Menajeri Metin Alati; "Anadolu Şampiyonasında geride kalan iki günün zevkli ve heyecanlı müsabakalara sahne olduğunu bunun yanı sıra Anadolu’nun bir çok farklı bölgesinden şampiyonaya katılan ekiplerin büyük bir kültürel kaynaşma içersinde olduklarını belirtti.  Alati; "22 Nisan Pazar güne kadar sürecek şampiyonaya tüm basketbol severli davet etti.