ŞEHİTKAMİL POTAYA HAZIR

BASKETBOL ALT YAPISINA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Önümüzdeki günlerde start alacak 2013- 2014 Sezonu Gaziantep Basketbol İl Birinciliği Liglerinde farklı kategorilerde 4 bayan, 5 erkek takım ve 180’e aşkın TBF Lisansına sahip sporcuyla parke üzerinde yer alacak yeşil- siyahlı kulüpte sezon öncesi hazırlıklar tamamlandı.  Şehitkamil Belediyespor Kulübü Basketbol Takımları Direktörü Bülent Erdoğan, başlayacak olan liglerle ilgili değerlendirmelerde bulundu, tecrübeli antrenör Erdoğan, yaptığı açıklamada; Şehitkamil Belediyesi çatısı altında 2010 Yılının başlarından itibaren günümüze kadar gelen süreçte Gaziantep Basketbolu adına önemli işler çıkarttığımıza inanıyorum. Ekiplerimiz katıldıkları tüm ulusal turnuvalarda kulübümüzü ve ilimizi layıkıyla temsil ettiler.  2013- 2014 sezonunda da 9 takımla salonda hazır olacağız.  Takımlar bazında bu işle uğraşanlar 1 takımı bile organize etmenin ne kadar zor olduğunu bilirler, nerdeyse tüm yaş gruplarında erkek ve bayan kategorinde ligleri üst sıralarda tamamlamak için sıkı bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bu anlayışla yeni başarılar elde etmeye ve Gaziantep Basketbol alt yapısına hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ŞEHİTKAMİL’İN PARKE ÜZERİNDEKİ EĞİTİM FAALİYETLERİ HIZ KESMİYOR

Kulüp takımı çalışmalarının yanı sıra, basketbolla yeni tanışan küçük yaştaki sporcuları da unutmayan Şehitkâmil Belediyesi,  potanın küçük yıldızlarına Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde kış spor okulları bünyesinde eğitim vermeye devam ediyor.  150’nin üzerinde kursiyerin eğitim gördüğü kurslarda yetenekli sporcular kulüp takımları çatısı altında forma giyebilme imkanı yakalıyor.