ŞEHİTKAMİL PUANLARI BÖLÜŞTÜ

HER GEÇEN HAFTA VİTES ARTIRACAĞIZ

Maçın hakemi Şaban Elebaşı’nın ilk düdüğü ile Bal Liginde 2013- 2014 Sezonun ilk heyecanını Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü önünde yaşamaya başlayan yeşil- siyahlı ekibin genç kramponları, on kişi kalan rakibi önünde maç boyunca yakaladıkları etkili fırsatları değerlendiremeyince Şehitkamil İlçe Stadyumunun çimlerinden 1. haftada 1 puan çıkarttı. Yeşil-siyahlı ekibin teknik patronu Memik Vurucu; “Futbolcularımız sahada istediğimize yakın bir futbol oynamalarına rağmen gol yollarındaki etkili atakları sonlandıramayınca bu mücadeleden 1 puan çıkarttık. Ancak söz verdiğimiz gibi her geçen hafta bir vites daha artırarak futbol severlere daha iyi bir futbol izlettireceğiz, ben emeklerinden dolayı tüm futbolcularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

YEŞİL – SİYAHLILAR TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR’A KONUK OLACAK

TFF Bal Ligi 3. Grubun 2. Hafta Mücadelesinde, ligin ilk haftasında deplasmanda 44 Malatya Spor Kulübüne 3-1’lik skorla mağlup olan, Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyespor Kulübüne konuk olacak. Şehitkamil Belediyespor’da hazırlıklar futbolculara verilen 1 günlük tatilin arından tüm hızı ile devam ediyor. Antrenmanlarda oldukça hırslı gözüken yeşil- siyahlı ekibin genç kramponları maç öncesinde galibiyet yemini ederek elde edilecek üç puanı taraftarlarına armağan edeceklerini belirttiler.