ŞEHİTKAMİL RAMAZAN COŞKUSUNU YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

ÇOCUKLAR EĞLENCENİN TADINI ÇIKARIYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği şenliklerde vatandaşlar günün yorgunluğunu ve stresini atıyor. Tiyatro gösterileri, Hacivat karagöz oyunları, animasyon gösterileri ile eğlenceyi doyasıya yaşayan vatandaşlar yapılan etkinliklerden dolayı memnun olduklarını dile getiriyorlar. Her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen etkinlikler Gazikent Güvenevler ve Selimiye mahallelerinde devam etti. Özellikle çocuklar animasyon ekiplerinin yaptığı yarışmalara katılarak birbirleriyle yarıştılar.

EĞLENCE AYAĞIMIZA KADAR GELİYOR

Şehitkamil belediyesinin eğlenceyi ayaklarına getirdiğini dile getiren vatandaşlar; “ Belediyemiz tarafından eski zamanlarda kalan Ramazan coşkusunu tekrar yaşıyoruz. Özellikle çocuklarımız güzel vakit geçiriyorlar. Oyunlara katılarak eğleniyorlar. Şehitkamil Belediyemize ve Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.