ŞEHİTKAMİL RAMAZAN EĞLENCESİ HIZ KESMİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Bosna Hersek Parkı içinde hazırlanan, çocuk tiyatrosu ve animasyon gösterisini izleyen minikler bol kahkahalı ve zevkli dakikalar yaşattı.

Tiyatro ekibi gösterilerinin ardından çocukları sahneye alarak yarışmalar düzenledi. Yarışmalarda dereceye giren çocuklara balon hediye edildi. Gösteri sonrası bütün çocuklara da balon dağıtıldı.

Sahneye çıkarak vatandaşları selamlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Etkinliklerimizi tek bir noktada değil, mahalle mahalle devam ettiriyoruz. Bu yıl mevsim itibariyle namaz vaktine geliyor olmasından dolayı program istediğimiz gibi olmuyor. Kış mevsimi olsa, zamanın biraz daha geniş olma imkanı var. O zaman hiç olmazsa konser verme imkanımız olabilir ancak şuanda saat 21.15’de ezan okunduğu için ağırlıklı olarak yalnız çocuklara yönelik olarak program yaptık. Bundan sonraki süreçte inşallah büyüklere yönelik olarak da bu yıl 4 ayrı yerde Sakal-ı Şerif ziyareti yapacağız. Daha önce gitmediğimiz mahallelerde her Cuma gecesi Sakal-ı Şerif ziyaretini gerçekleştiriyoruz" dedi.

Bu yıl Ramazan şenliği etkinliğinin zamandan dolayı çocuklara yönelik olduğunu dile getiren Başkan Fadıloğlu, "Yapılan bu etkinliklerdeki asıl amacımız çocuklarımızın hiç olmazsa, bir noktada da eğitimine katkı sağlamayabilmektir. Arkadaşlarımız bu işin profesyonelleri çocuklarımızın hem burada eğlenmesini hem öğrenmesini sağlayacak bir aktivite olduğu için bizde bundan mutluyuz. Gönül ister ki fiziki mekanlarımız daha iyi olsun, daha nitelikli yerler olsun ama Karşıyaka Mahallesi'nde bir tek Bosna Hersek Parkımız var. Bundan sonraki süreçte de yapılabilecek yerlerde zaten yeşil alanları genişletmeye gayret gösteriyoruz. Eskiye göre, burayı biraz iyileştirebildik. Bundan sonra burası sizlere emanet siz bu emanete sahip çıktığınız sürece bizde burada faaliyetleri daha iyi şekilde sunmaya gayret göstereceğiz. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlere hizmet etmek boynumuzun borcudur. Sizlere hizmet etmek adına bizleri seçtiniz. Bizlerde hizmetimizin kalitesini arttırarak daima sizlerin hizmetinde olacağız" diye konuştu.

Düzenlenen program sayesinde hoşça vakit geçirdiklerini söyleyen vatandaşlar ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ettiler.