ŞEHİTKAMİL SATRANÇ'TA ŞAHA KALKTI


 
  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

ŞEHİTKAMİL SATRANÇ’TA ŞAHA KALKTI

 

Satranç okullarının yanı sıra satranç’a gönül veren 7’den 70’e herkese modern bir mekânda satranç oynama imkânı sunan Şehitkamil Satranç Merkezi her dönem rekor sayıdaki katılımcısı ile bu branşa gönül veren herkesi kucaklıyor.

           

7 GÜN ARALIKSIZ HİZMET 

 

Şehitkamil Belediyesi satranç merkezi hafta sonları dahil olmak üzere spor okulları ve satranç oyun alanları ile satranç severlere modern bir mekanda keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor. 4 aylık dönemlerde haftanın 7 günü hizmet veren Şehitkâmil Satranç Merkezinde eğitim gören kursiyerler temel satranç bilgilerinin yanı sıra planlı yaşam, program yapabilme, strateji oluşturabilme gibi konularda da eğitim alıyor.

 

1500’ÜN ÜZERİNDE SPORCU EĞİTİM GÖRÜYOR

 

Şehitkamil Belediyesi Satranç Merkezinin deneyimli antrenörü Veysel Çankaya;  Şehitkamil Belediyesi Satranç Merkezinde eğitimin kademeli olarak yılın her anında devam ettiğini,  4 aylık dönemlerde 3 kur halinde 1500 üzerinde sporcunun merkezde eğitim gördüğünü belirti. Çankaya; her dönem 8 yeni sınıf açtıklarını ve elit düzeyde bir eğitim sağlayabilmek adına maksimum 15 kişilik sınıflarda eğitim verdiklerini, temel başlangıç düzeyinden zor kurlara kadar birçok aşamada eğitim programlarının yer aldığını sözlerine ekledi. 

 

ŞEHİTKAMİL  YAZ TATİLİNDE ÖĞRETEK EĞLENDİRECEK 

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacak olan  2011- 2012 yılı eğitim öğretim yılı ile birlikte sene  boyunca eğitim ve sınav maratonunda ciddi bir emek ve tempo harcayan çocuklarımız hak ettikleri  tatile ulaşacaklar. Bizlerde öğrenciyken yaz tatilinin heyecanını ve keyfini günler öncesinde yaşamaya başlardık. Çünkü yaz tatili sosyal etkinliklerin, arkadaşlarla daha uzun ve keyifli vakit geçirmenin, sezon boyunca kurulan hayallerin kısacası eğlencenin, eğlenmenin diğer adıdır. Ancak benim kıymeti velilerimize tavsiyem yaz tatili boyunca çocuklarının zamanlarını değerli ve verimli kılmaları onları sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere yönlendirmeleridir” dedi.